Fernandes Bottling Blog

Switi Rauw Streetfest 2015 Sprite

Switi Rauw Streetfest 2015

Het Switi Rauw Streetfest 2015 is vandaag begonnen! Vorig jaar was het een groot succes, de streetart-kunstenaars hebben een prachtige muurschildering gemaakt op de muur van Fernandes Bottling Company aan de kant van de Tyronneweg.  Toen was het doel de langste  muurschildering van Suriname te maken, dit jaar  gaat het team van Switi Rauw de hoogte in.

Het thema van dit Streetartfestival is ‘Samenwerken’. Op het terrein van de Dennertschool aan de Achillestraat wordt tot en met 1 november a.s. tussen 10:00u en 17:00u door de Surinaamse streetart-kunstenaars  samen met de buitenlandse kunstenaars Selina Miles, Rebecca Smith en Felipe Miguel Perdomo Marcoleta gewerkt aan een muurschildering. Op zaterdag 31 oktober zal er om 19:00u dan aan  grafitti mapping gedaan worden, waarbij  er gebruik gemaakt gaat worden van digitale projecties op de afgeronde muurschildering.

Ben je zelf ook streetart-artiest of zou jij gewoon meer willen weten over streetart? De buitenlandse artiesten verzorgeng op zondag een workshop, geef je snel op via switirauw@gmail.com voordat alle plaatsen bezet zijn.

Op zondag 1 november wordt het Streetartfestival afgesloten bij Zus en Zo. Zorg dat je het niet mist! 

2 thoughts on “Switi Rauw Streetfest 2015”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.