Fernandes Bottling Blog

Fernandes Gets Fit health tip gezond gewicht

Health Tip: 3 tips om je gewicht op peil te houden

Een gezond gewicht, wie wil dat nou niet? Het belangrijkste dat je moet doen om dit te bereiken en – belangrijker nog – te behouden, is ervoor zorgen dat er een balans is tussen de calorieën die je eet en drinkt en de calorieën die je gebruikt door te bewegen en sporten. In een gebalanceerde levensstijl kun je producten met suiker gebruiken; zolang dat niet overmatig is. Hoe zorg je dat het binnen de perken blijft als je jezelf toch op een lekker drankje zoals een softdrink of vruchtendranken wil trakteren? Bijvoorbeeld door:

  • Te kiezen voor dranken met minder, weinig of helemaal geen calorieën of suiker; zoals Dasani water, Fernandes Sodawater of Coca-Cola Zero.
  • Vaker te kiezen voor een kleinere verpakking van je favoriete drank, zoals een blikje van 330 ml of een flesje van 250 ml.
  • De etiketten te lezen van de producten die je koopt. Fernandes Bottling zorgt ervoor dat op al onze producten staat aangegeven hoeveel suiker en hoeveel calorieën erin zit. Zo kun jij bepalen wat voor jou genoeg is.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.