Fernandes Bottling Blog

Fernandes Healthy Lifestyle lezing: Exercise is Medicine

Na weer een geslaagde interactieve lezing in de Congreshal afgelopen zondagavond, kondigen we direct de volgende lezing aan. Deze zal plaatsvinden op zondag 14 juni aanstaande, en het thema van die avond zal zijn: Exercise is Medicine.

Bastiaan de Boer heeft op dit blog al eens een column geschreven over dit concept. Hij zal dan ook de spreker van deze lezing zijn.

Tijdens deze lezing zul je meer te weten komen over waarom het zo goed voor je lichaam is om meer te gaan bewegen. Beweging, of sporten, is namelijk goed voor meer dan alleen je lijn. Het doel van het concept Exercise is Medicine is om ‘bewegen op recept’ in  de gezondheidszorg te introduceren.

Met de juiste mate van fysieke activiteit kunnen namelijk meer dan 40 van de meest voorkomende chronische gezondheidsaandoeningen en ziekten voorkomen en behandeld worden. Wil je hier meer over weten dan kun je hier nog eens de column van Bastiaan lezen.

De lezing van 14 juni belooft dus weer erg interessant en leerzaam te worden en we zullen de avond wederom afsluiten met een interactief gedeelte. Er zullen ook weer leuke prijzen te winnen zijn.

Wil je deze gratis lezing bijwonen?  Registreer je dan even via de website van Surebizz.

Flyer Fernandes Healthy Lifestyle Campaign gratis lezing 14 juni

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.