Fernandes Bottling Blog

Earth Hour 2016 Fernandes Goes Green

Earth Hour bij Fernandes Bottling Company

Afgelopen zondag, 19 maart, was het Earth Hour. Earth Hour is in 2007 in Sydney in het leven geroepen als manier om extra aandacht te vragen voor klimaatverandering; door gedurende één uur alle lichten uit te doen. Inmiddels is Earth Hour uitgegroeid tot een wereldwijd evenement. Je kunt je voorstellen dat als meer dan 172 landen een uur lang minder stroom verbruiken, dit al een significante impact heeft op onze Aarde.Natuurlijk is dat niet voldoende om een duurzaam verschil te maken, maar daarom worden er rond Earth Hour tal van andere activiteiten georganiseerd die als doel hebben de verandering op langere termijn teweeg te brengen.

Bij Fernandes Bottling Company hebben wij dit jaar ook (bijna) alle stekkers eruit getrokken tussen 20:30u en 21:30u afgelopen zondag. Bepaalde energiebronnen moeten altijd aanblijven, maar verder hebben we alles uitgedaan wat op dat moment niet noodzakelijk was. En dat zag er dan zo uit:

Earth Hour 2016 Fernandes Bottling Company

Earth Hour 2016 Fernandes Bottling Company Earth Hour 2016 Fernandes Bottling Company Earth Hour 2016 Fernandes Bottling Company

Gedurende de rest van het jaar proberen we ook op verschillende manieren energie, maar ook water, te besparen bij het produceren en distribueren van onze dranken. Binnenkort verschijnt ons tweede duurzaamheidsverslag en kun je lezen of we er in 2015 weer in geslaagd zijn ons water- en energieverbruik naar beneden te brengen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.