Fernandes Bottling Blog

Fernandes BVSS Avondvierdaagse Fernandes Gets Fit

Fernandes Gets Fit tijdens de AVD 2016

Deze maand staat alles bij Fernandes in het teken van de BVSS- Fernandes Avondvierdaagse. Achter de schermen wordt er keihard gewerkt aan het programma bij onze hotspots en natuurlijk onze wandelgroep. Dit jaar besteden we speciale aandacht aan een bijzondere groep werknemers van Fernandes Bottling Company en Fernandes Bakkerij: de deelnemers aan ons beweegprogramma Fit @ Work.

De Avondvierdaagse is natuurlijk in essentie een wandelsportevenement, met als belangrijkste boodschap: door genoeg te bewegen blijf je gezond. Het thema van de AVD 2016  is “Obesitas is negatieve ballast”.
Door naast voldoende beweging ook gebalanceerd te eten en drinken kun je overgewicht voorkomen. Daarbij is dan best ruimte voor wat lekkers van Fernandes.  Overgewicht ontstaat namelijk niet door het gebruik van één  product, maar ontstaat wanneer de totale hoeveelheid calorieën die je over langere tijd binnen krijgt niet wordt verbrand. Het is dus belangrijk om je voeding en beweging in balans te houden. En die balans is voor een ieder anders.
Van alle producten die beschikbaar zijn moet jij, voor jou zelf de juiste keuzes maken. Op onze website Fernandes Gets Fit vind je daar verschillende hulpmiddelen voor.

Als bedrijf met zoveel lekkernijen die door iedereen geliefd zijn , zijn we ons er ook van bewust  dat levensstijl een hele belangrijke rol speelt als het gaat om je gezondheid. We willen dan ook graag dat onze medewerkers hierin het goede voorbeeld geven, om zo ook de rest van de Surinaamse gemeenschap hiervan bewust te maken.
Dat doen we bijvoorbeeld met Fit @ Work,  een onderdeel van ons healthy lifestyle beleid, waaraan onze medewerkers kunnen meedoen. Dat houdt dan in dat ze sportlessen kunnen volgen die voor hen betaald worden wanneer ze een bepaald doel bereiken, kookworkshops krijgen om gezonder te leren koken, regelmatig gewogen en gemeten worden om de voortgang bij te houden en een paar keer per jaar informatieve sessies bijwonen over healthy lifestyle onderwerpen die ze in hun dagelijks leven kunnen toepassen.

Fernandes Gets Fit Avondvierdaagse 2015

 

Tijdens deze AVD zullen de Fernandes medewerkers die meedoen aan Fit @ Work een show weggeven bij de hotspots om te laten zien dat bewegen heel erg leuk is. Mis het niet!

Wil je op de hoogte blijven van het programma bij onze hotspots, de routes en alles wat verder met de BVSS-Fernandes Avondvierdaagse te maken heeft? Blijf ons dan volgen hier op het blog, via Facebook, Instagram, Twitter en Google +.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.