Fernandes Bottling Blog

AVD 2016 kick off Fernandes Bottling

De BVSS-Fernandes Avondvierdaagse 2016 komt eraan!

Heb jij 30 maart t/m 2 april al geblocked op je kalender?
Nog vier weken en dan is het weer tijd voor het grootste wandelevent van Suriname: de BVSS-Fernandes Avondvierdaagse. Vier dagen vol sportiviteit, muziek en mooie outfits. Dit jaar is het de 52e keer dat de AVD in Paramaribo plaatsvind. Later dit jaar organiseert de BVSS ook de AvondTweedaagse in Coronie en Nickerie. Bij een typisch Surinaamse traditie als de wandelmars mag een typisch Surinaams merk natuurlijk niet ontbreken en daarom zijn Fernandes Bottling Company, Fernandes Ice Cream, Fernandes Snacks en Fernandes Bakkerij wederom de trotse hoofdsponsors. Dit jaar is er een nieuwe hoofdsponsor bijgekomen: McDonald’s.

Het thema van dit jaar is “Obesitas is negatieve ballast”. Overgewicht kun je voorkomen door gebalanceerd te eten en drinken en daarnaast voldoende te bewegen. Er is vrijwel geen makkelijkere manier om in beweging te komen dan door te gaan lopen. En de deelnemers aan de AVD lopen in vier dagen tijd bijna 50 km. Tijdens het lopen worden ze aangemoedigd door vrienden en familie langs de kant en natuurlijk de toeschouwers bij de diverse hotspots.  Dit jaar zijn de Fernandes hotspots op de volgende locaties:

  • Woensdag 30 maart:  Fernandes a/d Kernkampweg
  • Donderdag 31 maart: Drambrandersgracht hoek Melkcentrale
  • Vrijdag 1 april: Wilhelminastraat tegenover Impacto Trading
  • Zaterdag 2 april: ’t Vat

Bij de Fernandes hotspots kun je zoals altijd rekenen op veel gezelligheid, leuke presentjes en optredens van bekende Surinaamse artiesten.

BVSS Fernandes Avondvierdaagse 2016

De komende weken houden we jullie hier op de website en via social media (Facebook, Instagram, Twitter en Google +) op de hoogte van alles rondom de AVD 2016. Er komen een paar leuke acties aan dus blijf ons volgen!

Wil je meelopen met de AVD? Dan kun je op zaterdag 5 maart a.s. tussen 10:00u-18:00u de inschrijving voldoen bij de BVSS aan de Johannes Mungrastraat. Like ook de Facebookpagina van de BVSS zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen.

2 thoughts on “De BVSS-Fernandes Avondvierdaagse 2016 komt eraan!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.