Fernandes Bottling Blog

Coca-Cola Christmas Caravan brengt SRD 13.500 op voor kinderhuis Campagne

De maand december stond voor Fernandes Bottling Company vrijwel volledig in het teken van de Coca-Cola Christmas Caravan.

De Coca-Cola Christmas Caravan is een jaarlijks terugkerend event in de aanloop naar Kerst, waarbij de verlichte Coca-Cola trucks ‘s avonds door de stad rijden om de kerstsfeer te verspreiden.
Daarnaast zijn de Happiness Stops onderdeel van het evenement; tijdens de Happiness Stops kun je een foto maken met Santa, meedoen aan leuke spelletjes, Coca-Cola items kopen en genieten van entertainment. De opbrengst van deze activiteiten wordt gedoneerd aan een sociale instelling.

Coca-Cola Christmas Caravan 2016

Dit jaar is er geld ingezameld voor Kinderhuis Campagne. In het tehuis dat onder leiding staat van mevrouw Silvie Campagne, wonen 52 kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 22 jaar. De meeste kinderen in Huize Campagne zijn wees of door hun ouders achtergelaten.

De bezoekers van de Coca-Cola Christmas Caravan 2016 hebben in totaal SRD 13.500 gedoneerd bij de Happiness Stops in Nieuw-Nickerie, bij TBL Cinemas en in Lelydorp! Door jullie bijdragen hebben we de wens van mevrouw Silvie kunnen vervullen en haar en de kinderen kunnen voorzien van o.a. nieuw ondergoed en baddoeken, een aantal nieuwe matrassen en een stapelbed. Op donderdag 29 december is Santa met zijn Coca-Cola Christmas Caravan bij Huize Campagne langsgegaan om de nieuwe spullen te bezorgen.

Kinderhuis Campagne donatie Fernandes Bottling Christmas Caravan

Bekijk hier alle foto’s van de Coca-Cola Christmas Caravan 2016!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.