Fernandes Bottling Blog

promoteam Fernandes Bottling gezocht

Wij zijn op zoek naar Brand Ambassadors voor ons promoteam!

Wil jij graag topmerken zoals Coca-Cola en Fernandes helpen vertegenwoordigen? Dan is dit je kans!

Als Brand Ambassador ben je onderdeel van ons promoteam dat op verschillende locaties en evenementen gedurende het jaar actief is met het promoten van onze merken en producten.

Denk bijvoorbeeld aan het samplen van producten bij winkels of andere locaties, het afnemen van consumenten onderzoeken, uitdelen van promo-materiaal bij evenementen, werken op beurzen etc. De werkzaamheden vinden veelal buiten school- en werktijden plaats.

Om in aanmerking te komen voor een plaats in ons promoteam vul je het registratieformulier onderaan deze pagina in. Als je door de eerste selectieronde komt zal je na 9 juni  worden uitgenodigd voor nog twee selectierondes bij Fernandes Bottling Company. Je zal ook een korte training moeten volgen en deze wordt afgesloten met een toets.

Houd er rekening mee dat wij op zoek zijn naar dames èn heren die voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • Leeftijd tussen 18 en 30 jaar
  • Minimaal middelbare schoolopleiding (geen probleem als je nog op school zit)
  • Vriendelijk, beleefd & assertief
  • Verzorgd uiterlijk
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Van onbesproken gedrag
  • Goed in teamverband kunnen werken, extrovert

Update 6 juni: De registratie is inmiddels gesloten, kandidaten worden op korte termijn uitgenodigd voor kennismaking. Indien je niet in aanmerking bent gekomen ontvang je hierover bericht.

30 thoughts on “Wij zijn op zoek naar Brand Ambassadors voor ons promoteam!”

  1. Beste Wishal, dankjewel voor je interesse. Zou je op de grote blauwe knop hierboven willen klikken om het registratieformulier in te vullen? Alleen dan kunnen we jouw aanmelding meenemen bij de selectie.

  1. Hi Vandana, fijn dat je al ervaring hebt met de werkzaamheden. Zou je op de grote blauwe knop hierboven willen klikken om het registratieformulier in te vullen? Alleen dan kunnen we jouw aanmelding meenemen bij de selectie.

  1. Hi Savora, we zijn blij om dat te horen. Zou je op de grote blauwe knop hierboven willen klikken om het registratieformulier in te vullen? Alleen dan kunnen we jouw aanmelding meenemen bij de selectie.

  1. Beste Jeelisa, leuk dat je ons wil komen helpen. Zou je op de grote blauwe knop hierboven willen klikken om het registratieformulier in te vullen? Alleen dan kunnen we jouw aanmelding meenemen bij de selectie.

 1. G-middag ik ben Carolyne en ik ben 19jaar, zit op Imeao3 in de 2e klas. Verder ben ik vriendelijk, beleefd en heb ik een goede beheersing van de Nederlandse taal. Ik wil graag in aanmerking komen voor een plaats in uw promoteam

  1. Hi Carolyne, dankjewel voor je aanmelding. Zou je op de grote blauwe knop hierboven willen klikken om deze informatie in het registratieformulier in te vullen? Alleen dan kunnen we jouw aanmelding meenemen bij de selectie.

 2. Mijn naam is Mentopawiro Jenevieve en ik ben geinteresseerd erin. Leeftijd 20 en bezoekt de Surinaams Pedagogisch Instituut in leerjaar2.

  1. Beste Jeneviëve, dankjewel voor je interesse. Zou je op de grote blauwe knop hierboven willen klikken om het registratieformulier in te vullen? Alleen dan kunnen we jouw aanmelding meenemen bij de selectie.

  1. Hi Cheryl, dankjewel voor je interesse. Zou je op de grote blauwe knop hierboven willen klikken om het registratieformulier in te vullen? Alleen dan kunnen we jouw aanmelding meenemen bij de selectie.

  1. Beste Sigourney, hartelijk dank voor je aanmelding. Zou je op de grote blauwe knop hierboven willen klikken om het registratieformulier in te vullen? Alleen dan kunnen we jouw aanmelding meenemen bij de selectie.

  1. Beste Xiamayra, dat horen wij graag! Zou je op de grote blauwe knop hierboven willen klikken om het registratieformulier in te vullen? Alleen dan kunnen we jouw aanmelding meenemen bij de selectie.

 3. ik ben Shaneeza Zaalman en ben momenteel student op de Anton De Kom Universiteit Van Suriname. Ben wel een werkende student, maar ik zou graag wat ervaring willen opdoen in de promotie aangezien het een branche gaat zijn waarin ik me ga specialiseren

  1. Hi Shaneeza, dankjewel voor je interesse. Zou je op de grote blauwe knop hierboven willen klikken om het registratieformulier in te vullen? Alleen dan kunnen we jouw aanmelding meenemen bij de selectie.

 4. Ik ben Jessica Sanmoekmin. Full time student van Unasat (hbo-opleiding). Ik zou graag ervaring willen opdoen in de promotie, zodat dit een uitdaging voor mij kan zijn.

 5. Ik ben Plein Geneveva, studente van het amto, ik zou graag mijn ervaring willen opdoen in jullie promo team, ben geintresseert en hoop graag dat ik gekozen wordt, ik vindt het heel erg intressant, bijvoorbaad alvast bedankt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.