Fernandes Bottling Blog

Dagelijks op de radio: A Healthy Lifestyle, better balance for healthy living

Dagelijks hoor je rond 10:15u het radioprogramma ‘A Healthy Lifetsyle’ op RP The Hot One. In dit programma vertelt Marcella Roseval-Zeeuw je álles over healthy lifestyle; met onder andere lekkere en gezonde recepten, tips voor ontspanning en stressmanagement, inspiratie en motivatie; en fabels & feiten over voeding.
De rubriek ‘Fernandes Gets Fit’ is ook een onderdeel van het programma, en wordt gesponsord door Fernandes Bottling Company en Fernandes Bakkerij. In deze rubriek hoor je dan ook vooral tips en informatie die je kunnen helpen bij het realiseren van een gezond voedingspatroon; zoals het verschil tussen light soft en light sappen; of antwoord op de vraag of het nu verstandig is om rijst te laten staan wanneer je wil afvallen, of welk soort brood meer calorieën heeft, wit of bruin?
De Surinaamse Vereniging van Diëtisten heeft deze tips speciaal voor de Surinaamse gemeenschap opgesteld, zodat het voor jou ietsje makkelijker wordt om gezond en gebalanceerd te leven. Het motto van ‘A Healthy Lifestyle’ is niet voor niets: Better Balance for Healthy Living.
Klik hier om de Facebookpagina van A Healthy Lifestyle te volgen zodat je alle updates krijgt en ook mee kunt doen aan de prijsvragen wanneer die er zijn!

Je kunt de uitzendingen dagelijks vanaf omstreeks 10:15 uur volgen op 89.7 FM of achteraf terug luisteren op http://www.surilite.com

A Healthy Lifestyle sponsored by Fernandes Gets Fit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.