Fernandes Bottling Blog

Wat is Coca-Cola No Sugar?

Op onze afdeling Consumer Response komen dagelijks vragen binnen van consumenten en fans, over alles wat er bij Fernandes Bottling gebeurt. Vanaf deze maand zullen we regelmatig vragen beantwoorden op dit blog.

Eén van de meest gestelde vragen is: “Wat is  Coca-Cola No Sugar ?

Coca-Cola introduceerde in 2005 Coca-Cola Zero: frisdrank volgens het originele Coca-Cola recept, zonder suiker. Dezelfde smaak, nul calorieën. 
Sinds 2009 werd Coca-Cola Zero ook in Suriname gemaakt door Fernandes Bottling Company N.V.  The Coca-Cola Company is het product Coca-Cola Zero verder blijven ontwikkelen; en zodoende heeft Coca-Cola Zero in 2017 een nieuw recept gekregen, en tenslotte is ook de naam in 2018 veranderd naar Coca-Cola No Sugar. 

Het  recept voor Coca-Cola No Sugar onderscheidt zich door zijn zachtere en frissere smaak.  Het verschil zit bij Coca-Cola No Sugar in de ingrediënten die het de smaak geven. De zoetstoffen (zonder calorieën) zijn nog steeds Aspartaam en Acesulfaam K . Voor advies over het gebruik van de zoetstoffen raden wij altijd aan om contact op te nemen met een arts.

Coca-Cola No Sugar is bij uitstek geschikt voor liefhebbers van de originele Coca-Cola die minder suiker willen gebruiken in hun voedingspatroon.
Om een gezond voedingspatroon te hebben is het belangrijk dat je gevarieërd en gematigd eet en drinkt.
Voeding en dranken met suiker, die calorieën bevatten, horen daarbij. 
Deze voeding en dranken kunnen onderdeel uitmaken van een gebalanceerde levensstijl zolang men er niet teveel van gebruikt.
In het assortiment van Fernandes Bottling Company vindt u Coca-Cola zonder suiker, namelijk Coca-Cola No Sugar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.