Fernandes Bottling Blog

De verfrissende smaak van Sprite is terug in een nieuwe fles

De verfrissende smaak van Sprite is terug, in een fles die beter te recyclen is ♻

The Coca-Cola Company heeft onlangs de lancering aangekondigd van de allereerste wereldwijde marketingcampagne voor Sprite, “Let’s Be Clear”, die zich richt op de noodzaak om te resetten en op te frissen tijdens belangrijke momenten gedurende de dag. Ook in Suriname gaat deze campagne deze week van start.

De campagne is specifiek afgestemd op Gen Z, een generatie digital natives die gepassioneerd zijn over de wereld om hen heen, zich comfortabel voelen in de “b├Ęta” -modus en die niet van plan zijn zich te conformeren aan stereotypen.

Gemaakt van transparant plastic zodat deze fles gemakkelijker gerecycled kan worden.

Onderdeel van de campagne is ook de introductie van een nieuwe Sprite-look. Ook al lijkt het er niet op, de nieuwe Sprite-fles is groener dan ooit. Het is een recyclebare fles net zoals de vorige, maar nu met transparant PET, wat het gemakkelijker maakt om er weer nieuwe flessen Sprite van te maken.Transparant PET is gemakkelijker te recyclen dan gekleurd PET.
Het verwijderen van de kleur uit de flessen van Sprite maakt het mogelijk dat meer van de flessen die we nu verkopen, en meer van de flessen die we in de toekomst zullen maken, hergebruikt kunnen worden.
Goed nieuws is ook dat de citroen-limoensmaak hetzelfde is gebleven.

Onze visie op ‘A World Without Waste’ is gebaseerd op het uitgangspunt dat om ons bedrijf op een verantwoorde manier te laten groeien, wij helpen bij het terugwinnen van een fles of een blikje voor elk exemplaar dat we verkopen, en ervoor zorgen dat al onze verpakkingen 100% recyclebaar zijn. In 2030 streven we er ook naar dat onze verpakkingen gemaakt zijn van 50% gerecycled materiaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.