Fernandes Bottling Blog

Fernandes Softdrinks zijn terug

Het is zover! Na een zeer uitdagende periode als gevolg van de grote brand midden 2021, zijn we er in samenwerking met de Coca-Cola bottelaar in Trinidad & Tobago in geslaagd Fernandes Softdrinks terug te brengen naar Suriname.

Vanaf vandaag worden de winkels aangevuld met vernieuwde verpakkingen Fernandes Green Punch; in PET flessen van 591 ml en 2 liter. Ondertussen werken wij er hard aan om ook Fernandes Cherry Bouquet en Cream (voorheen Cream Ginger) ook gauw weer te kunnen aanbieden.

Fernandes Softdrinks zijn sinds 2019 onderdeel van portfolio van drankenmerken die aangeboden worden door The Coca-Cola Company. Binnen deze portfolio streven we naar een integratie van wereldwijd bekende en lokale merken met een rijke geschiedenis; en dat is ook de reden dat Fernandes Softdrinks bij hun terugkeer in een nieuw jasje zijn gestoken. Het logo, de verpakking en het label zijn vernieuwd; en de smaak is hetzelfde gebleven. Dit is ook terug te zien in de marketingcampagne die deze week start.

In de afgelopen maanden is er nauw samengewerkt binnen The Coca-Cola System om de productie, import en verkoop van Fernandes Softdrinks in Trinidad mogelijk te maken, terwijl Fernandes Bottling Company werkt aan de bouw van onze eigen vernieuwde productiefaciliteiten. In januari 2022 reisde een team van Fernandes Bottling naar Trinidad om de productie te overzien en er zeker van te zijn dat  Fernandes Softdrinks nog steeds hetzelfde smaakt en voldoet aan alle kwaliteitseisen die gelden voor bottelaars die onderdeel zijn van The Coca-Cola System.

Fernandes Green Punch is momenteel te verkrijgen in 591ml (SRD 20,00) en 2L PET (SRD 40,00) verpakking. Op dit moment kunnen wij nog geen exacte datum aangeven over de beschikbaarheid van andere formaten verpakkingen. Volgt u Fernandes Bottling op Facebook voor updates.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.