Fernandes Bottling Blog

Fernandes Softdrinks zijn terug

Het is zover! Na een zeer uitdagende periode als gevolg van de grote brand midden 2021, zijn we er in samenwerking met de Coca-Cola bottelaar in Trinidad & Tobago in geslaagd Fernandes Softdrinks terug te brengen naar Suriname.

Vanaf vandaag worden de winkels aangevuld met vernieuwde verpakkingen Fernandes Green Punch; in PET flessen van 591 ml en 2 liter. Ondertussen werken wij er hard aan om ook Fernandes Cherry Bouquet en Cream (voorheen Cream Ginger) ook gauw weer te kunnen aanbieden.

Fernandes Softdrinks zijn sinds 2019 onderdeel van portfolio van drankenmerken die aangeboden worden door The Coca-Cola Company. Binnen deze portfolio streven we naar een integratie van wereldwijd bekende en lokale merken met een rijke geschiedenis; en dat is ook de reden dat Fernandes Softdrinks bij hun terugkeer in een nieuw jasje zijn gestoken. Het logo, de verpakking en het label zijn vernieuwd; en de smaak is hetzelfde gebleven. Dit is ook terug te zien in de marketingcampagne die deze week start.

In de afgelopen maanden is er nauw samengewerkt binnen The Coca-Cola System om de productie, import en verkoop van Fernandes Softdrinks in Trinidad mogelijk te maken, terwijl Fernandes Bottling Company werkt aan de bouw van onze eigen vernieuwde productiefaciliteiten. In januari 2022 reisde een team van Fernandes Bottling naar Trinidad om de productie te overzien en er zeker van te zijn dat  Fernandes Softdrinks nog steeds hetzelfde smaakt en voldoet aan alle kwaliteitseisen die gelden voor bottelaars die onderdeel zijn van The Coca-Cola System.

Fernandes Green Punch is momenteel te verkrijgen in 591ml (SRD 20,00) en 2L PET (SRD 40,00) verpakking. Op dit moment kunnen wij nog geen exacte datum aangeven over de beschikbaarheid van andere formaten verpakkingen. Volgt u Fernandes Bottling op Facebook voor updates.

11 thoughts on “Fernandes Softdrinks zijn terug”

 1. Hele goede vorderingen. Dit bedrijf is altijd ons favouriet. Echter zou het geweldig zijn als dit bedrijf een handje mee kan helpen om rekening te houden met moederaarde om milieuvervuiling tegen te gaan. Denk aan de gat in de Ozonlaag. … biosfeer wordt dikker…. tempverandering…klimaat verandering in de wereld…noem maar op. De dranken gevuld in glazen flessen waren en zullen altijd nog de beste taste hebben. Bovendien geven plastic flessen stoffen af bij een bep.temp. die carcinogeen zijn.
  Na alle bewustwording van plastic gedoe gebruiken wij helaas geen dranken, gevul in plastic flessen.

 2. Ik ben blij dat Fernandes softdrinks weer te verkrijgen is.
  Maar iets kan niet door keel
  591 ml srd 20
  2000ml srd 40
  De inhoud met de prijs vergelijken dan is iets mis.
  De 2L moet ongeveer 3x duurder zijn in vergelijking met 591 ml (srd20 )
  Of de 2L is srd 40 moet de prijs van 591 ml (40:3= 13,3333) ongeveer srd 14 zijn.
  Waarom srd 20?
  Dat is voor 1 L (denk ik)
  2000ml : 591ml = 3,384
  Zo zie ik het aangaande de prijs op de inhoud van de softdrinks.

  Als jullie het anders berekenen dan wil ik dat graag weten!

  Ps
  Na de softdrinks van fernandes
  drink ik sap of water en geen andere softdrinks

 3. Ik vind dat de punch een na smaak heeft. Er wordt geen natuurlijke suiker gebruik. De punch van voor de brand was lekker. Ik hoop dat die smaak terug komt en dat deze nasmaak verdwijnt.

 4. Goede middag
  Mijn naam is Letitia Lansdorf en ik ben zo blij dat jullie mijn adviezen gevolgd hebben inzake popsicles en Ice creams .Ik hoop dat de persoon die mijn ideeen introduceerde geen geld eiste .Wat dat deed ik niet .Ik stelde ook gember voor .Heel goed gedaan .Alleen snap ik jullie nieuwe verpakking niet ..Waarom de bekende etikette vervangen met een nieuwe ?De oude vind ik veel mooier dan de nieuwe .Een verandering kan voor verwarring zorgen omdat er veel nep produkten geproduceert worden .Jullie small ice cream heeft ook een andere verpakking .Is deze niet te duur ? moeten de prijzen niet minimaal gehouden worden ? Om winst te maken .Kijk Fernandes Ice cream is lokaal zeer bekend dus vereist het geen dure verpakking .Misschien voor de uitvoerproducten .
  Flavorate ice creams verpakkingen die zijn ook minimaal gehouden .Maar ik ben blij met jullie en ik vnd jullie steen goed !

 5. Goede middag

  Mijn naam is Letitia Lansdorf en ik ben zo blij dat jullie mijn adviezen gevolgd hebben inzake popsicles en Ice creams .Ik hoop dat de persoon die mijn ideeen introduceerde geen geld eiste .Wat dat deed ik niet .
  Ik stelde ook gember voor .Heel goed gedaan .Alleen snap ik jullie nieuwe verpakking niet ..Waarom de bekende etikette vervangen met een nieuwe ?De oude vind ik veel mooier dan de nieuwe .Een verandering kan voor verwarring zorgen omdat er veel nep produkten geproduceert worden .
  Jullie small ice cream heeft ook een andere verpakking .Is deze niet te duur ? moeten de prijzen niet minimaal gehouden worden ? Om winst te maken .
  Kijk Fernandes Ice cream is lokaal zeer bekend dus vereist het geen dure verpakking .Misschien voor de uitvoerproducten .
  Flavorate ice creams verpakkingen die zijn ook minimaal gehouden .
  Maar ik ben blij met jullie en ik vind jullie steen goed !

 6. Aik, BOTTSE CYRIL ben verheugd dit alles te vernemen. Ik hoop wel dat alles precies is als voorheen, omdat een ieder tegewoordig meer aan geld denkt na productie waarbij de smaken zo erg veranderen zodat mijn persoon in dit geval niet meer koop, dus niet meer genieten kan.
  Wat de greenpunch betreft hoop ik dat die er heel snel is .Ik kijk uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.