Fernandes Bottling Blog

Sneeuwwitje komt naar Suriname!

Na het succes van de musical Dora The Explorer is het de Stichting Kindercoach dit jaar gelukt weer een topmusical naar Suriname te halen: Sneeuwwitje. In Nederland hebben al meer dan 100.000 bezoekers de musical bijgewoond. Volgende week zullen er acht voorstellingen in Paramaribo gegeven worden.

Drie van deze voorstellingen zijn speciaal gereserveerd voor kinderen uit diverse kindertehuizen. De toegangskaartjes voor deze kinderen zijn gesponsord door diverse particulieren en ook bedrijven, waaronder Fernandes Bottling Company. Voor veel van deze kinderen is het vanwege de moeilijkere financiele en sociale omstandigheden waarin ze opgroeien normaal gesproken uitgesloten dat ze naar zo’n voorstelling kunnen gaan.

De cast van de musical Sneeuwwitje, onder wie de bekende Nederlandse acteurs Maud Mulder en Geert Hoes, zal ook een bezoekje brengen aan een tehuis voor kinderen met een handicap. Maud en Geert spelen de hoofdrollen in de musical.

De musical bevat natuurlijk veel vrolijke muziek en humor. De productie is in handen van Van Hoorne Entertainment, de jarenlange ervaring die zij hebben met het produceren van familiemusicals zorgt ervoor dat ook deze musical, met alles eromheen, een spektakel zal worden voor jong en oud.

De voorstellingen vinden plaats in Theater Thalia op:

Donderdag 25 juni om 17:00u
Zaterdag 27 juni om 13:30u en om 16:00u
Zondag 28 juni om 10:30 en 13:00u

De kaarten kosten SRD 60,- per stuk en zijn te verkrijgen bij Alegria in de Keizerstraat en bij DIO in de Maretraite Mall en Hermitage Mall.

Iedereen kan nog steeds een toegangskaartje doneren voor een kind en deze een onbezorgde dag bezorgen. Neem voor meer informatie contact op met Jacqueline Mezas-Francisca op telefoonnummer 8558338.

Sneeuwwitje de Musical Suriname poster

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.