Fernandes Bottling Blog

Jouw naam op een Coca-Cola fles

Surinamers kunnen nu op een persoonlijke manier genieten van hun fles Coca-Cola, Coca-Cola Light en Coca-Cola Zero. De komende maanden verruilen wij namelijk de iconische logo’s op onze flessen voor populaire Surinaamse voornamen.

Met de “Share a Coke” campagne, voor het eerst gelanceerd in Australië en sindsdien in nog meer dan 50 andere landen, nodigt Fernandes Bottling Company al haar fans uit om hun naam te vinden- en de namen van familieleden, vrienden, collega’s en mensen die ze misschien beter willen leren kennen- te beginnen met de labels van 350ml Coca-Cola, Coca-Cola Light en Coca-Cola Zero.

Photo by Irvin Ngariman_8683

Ondanks dat we in dit digitale tijdperk continu met elkaar in verbinding staan, vergeten we nog wel eens een échte connectie te maken. En de beste manier om dat te doen is natuurlijk iemands naam gebruiken.

Coca-Cola wil deel uitmaken van elk moment van blijdschap, plezier en geluk en geeft jou met deze campagne de unieke gelegenheid om bijzondere momenten met je vrienden te delen door hun naam tegebruiken.

Naast de namen op de flessen vind je ook woorden zoals ‘Dreamer’, ‘Bestie’, ‘Superstar’ en ‘Legend’ op Coca-Cola blikjes.

We zien graag hoe jij jouw Coca-Cola deelt, dus laat het ons weten met een leuke foto en de hashtag #ShareACoke op social media.

Photo by Irvin Ngariman_8590

40 thoughts on “Jouw naam op een Coca-Cola fles”

  1. Beste Ernst, er is geen mogelijkheid om namen te registreren voor de Share A Coke campagne. De 200 veelvoorkomende namen in Suriname zijn van tevoren al op de labels gedrukt.

 1. Hallo ik vind het zo jammer dat mijn naam niet vookomt want zo ver ik t weet bn ik de enigste die t naam ” JEANNEVIEVE” heeft goshhh :'(

  1. En daarom juist komt het niet voor. De “De 200 veelvoorkomende namen” in Suriname zijn van tevoren al op de labels gedrukt. De kans is heel klein dat jij alle JEANNEVIEVE fless gaat kopen.

  2. Beste Jeannevieve, we kunnen ons voorstellen dat jij graag jouw mooie naam op een fles zou willen hebben. Gelukkig hebben we ook andere opties op de labels laten drukken, zoals sisa, mama en lobi; misschien zijn die wel van toepassing voor jou en krijg je die van cadeau van iemand die om je geeft!

  1. Bedankt voor het compliment Artie! En wie weet zit jouw naam ertussen en verrast iemand jou ermee. Er zullen nog wat ontwikkelingen volgen in deze campagne, dus hou onze site in de gaten voor het laatste nieuws.

  1. Beste Mirjam, als jouw naam tot de vaakst voorkomende namen in Suriname behoort zou het kunnen dat die erbij zit, wij kunnen je daar helaas geen antwoord op geven.

    1. Beste Charisa, als jouw naam tot de vaakst voorkomende namen in Suriname behoort zou het kunnen dat die erbij zit, wij kunnen je daar helaas geen antwoord op geven.

  1. Beste Joyce, als deze namen tot de vaakst voorkomende namen in Suriname behoren zou het kunnen dat die erbij zitten, wij kunnen je daar helaas geen antwoord op geven.

 2. Beste Fernandes,
  Ik vind het persoonlijk heel leuk!
  Alleen zou ik het prettiger vinden als er een lijstje van de 200 namen gepublished kon worden, om te weten welke namen er precies zijn. Mischien zoek ik een naam die nieteens in ’t lijstje voorkom..

  Vind het wel top van jullie!!!

  1. Beste Guinevere, dankjewel voor je compliment. Helaas kunnen wij geen lijst publiceren met de namen die gedrukt zijn. Hopelijk ben je in de gelegenheid geweest om bij een van de roadshows de afgelopen weken een fles met de gewenste naam te maken!

 3. Kunnen jullie a.u.b a.u.b een verzoek me naam op die coca cola fles zetten me naam is hamza.als et klaar is kunnen jullie me mailen of bellen 8967280 hamzadewnarain29@Gmail.com.en kunnen jullie et leveren in de winkel: xiao xiao adress: munder weg tegenover kashmir straat………….a.u.b als jullie et doen best fernandes……….Bedankt…

  1. Beste Hamza, helaas is het niet meer mogelijk om gepersonaliseerde flessen te bestellen. Dit was alleen mogelijk tijdens de roadshows afgelopen september.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.