Fernandes Bottling Blog

Share A Coke Suriname

FAQ: Alles over de Share A Coke campagne

De lancering van onze nieuwste campagne Share A Coke levert heel veel leuke reacties op. De campagne zorgt ook voor vragen bij onze fans en vandaag geven we daarom antwoord op de vragen die het meest gesteld worden.

Kan ik mijn naam doorgeven om op een label te drukken?
Uiteraard begrijpen we dat iedereen graag een fles met zijn/haar naam of die van een geliefde, familielid of vriend wil bemachtigen. De bedoeling is ook dat dit zoveel mogelijk lukt!

Het aantal voornamen dat op de labels gedrukt kan worden is wel beperkt. Om toch een zo groot mogelijk aantal mensen een fles met hun naam te kunnen geven, hebben we ruim 250 namen en roepnamen laten drukken die veel voorkomen in Suriname. Dit is maanden geleden gebeurd op basis van gegevens van het Centraal Bureau Burgerzaken (CBB)  en het is nu niet mogelijk om namen toe te voegen of te wijzigen.

Niet getreurd als je een unieke naam hebt!  Er zijn ook flessen voorzien van de woorden brada, sisa, lobi, papa, mama, opa en oma. Daarnaast kun je ook afkortingen van achternamen vinden en komen er later in de campagne nog twee typisch Surinaamse termen op de labels.

Kan ik een fles met mijn naam erop bestellen?

Het is niet mogelijk om flessen of trays met een bepaalde naam erop te bestellen. De labels worden in grote getalen en willekeurige volgorde op de flessen aangebracht en Fernandes Bottling Company is niet in staat of in de gelegenheid hierbij flessen te sorteren of filteren.

Wanneer wordt mijn naam gedrukt?
Dat weten we niet. De labels met namen worden in willekeurige volgorde op de flessen aangebracht gedurende de komende maanden. Als jouw naam of die van iemand met wie je graag een Coca-Cola wil delen, nu niet in de winkels te vinden is kan dat alsnog gebeuren. Blijf dus zoeken en wie weet word je verrast.

Kan ik een t-shirt of ander promo-item met mijn naam erop bestellen?
Het is op dit moment niet mogelijk om promotionele items met jouw naam te bestellen; ook geen t-shirts. Mocht je dit voorbij hebben zien komen op social media dan gaat het om t-shirts die wij voor goede relaties van ons bedrijf, prominente Surinamers en medewerkers van Fernandes Bottling Company hebben laten maken ter gelegenheid van de Share A Coke lancering.

Het zou zomaar kunnen dat we dit in een later stadium van deze campagne wel gaan doen, dus blijf ons volgens via onze website en op Facebook, Instagram, Twitter en Google + en vergeet niet je Share A Coke foto’s te posten met de hashtag #ShareACoke!

Share A Coke Suriname

42 thoughts on “FAQ: Alles over de Share A Coke campagne”

 1. Keep up the good work …& I’m still enjoying fernandes softdrink. Al mijn hele leven lang !!! A dg zonder fernandes,is a dg zonder vreugde…share my moment & happiness with me lobi wangs & fernandes soft 😉

  1. Is de lijst met de voorkomende namen beschikbaar zodat ik weet als ik naar mijn naam kan uitkijken. Zijn de t-shirts ook te koop?
   Zo ja, wat kosten ze per stuk?

   1. Beste Gregory, op dit moment kunnen we geen lijst delen met namen die gedrukt zijn. Mocht hier in de toekomst verandering in komen dan zullen we dat zeker kenbaar maken.
    De t-shirts zijn momenteel ook niet te koop, hou onze website en social media in de gaten voor als we dat eventueel nog gaan doen tijdens deze campagne!

 2. Beste Fernandes,
  Ik ben mijn naam nog niet tegen gekomen maar geen nood dat inhoudt is belangrijk voor mij ik moet wel elke dag cola van Fernandes hebben.. Goede campagne trouwens keep it up…
  (Die glazen flessen waren wel lekkerder)

  Mvg,
  Ronny

 3. Nice project k heb al gelezen
  Dus k heb geen vragen meer
  Want jullie hebben alles beantwrd.
  K kijk of k mijn naam alsnog kan zien.
  Die is alleen op cola noh?

  1. Fijn dat al je vragen beantwoord zijn Randy! De namen komen inderdaad alleen voor op Coca-Cola, Coca-Cola Zero en in een later stadium ook Coca-Cola Light.

  1. Beste Sharon, op dit moment kunnen we geen lijst delen met namen die gedrukt zijn. Mocht hier in de toekomst verandering in komen dan zullen we dat zeker kenbaar maken.

 4. Wat zijn de meest voorkomende namen die jullie hebben laten drukken op zo’n flesje? Komt toevalig een van deze namen voor sandy /randy /danilo /archy / scott /irene / harmin ? Zie graag reaktie terug. Alvast bedankt.

  Mvg

  1. Beste Sandy, helaas is het voor ons niet mogelijk om aan te geven welke namen gedrukt zijn. Het blijft dus nog even uitkijken of de namen van jouw geliefden in de winkels te vinden zijn.

  1. We hebben gekozen voor (roep) namen om het delen van een flesje Coca-Cola een stukje persoonlijker te maken. Het is toch prachtig als je de naam van iemand om wie jij veel geeft vind en in staat bent om dat flesje met die persoon te delen?

  1. Beste Raina, het is niet mogelijk om nog namen voor de labels toe te voegen. Misschien komen de namen Raina en Ruben al voor, of krijg je anders een flesje met ‘Lobi’!

 5. Ik stapte laats een winkel binnen, om mijn naam op te zoeken op zo’n coca cola. Maar die chinees heeft al die namen met een rode stif doorhaalt. Waardoor men hun naam niet meer kan vinden. Is dit nodig ?

  1. Beste Ashley, dankjewel voor het melden. Dit is zeker niet de bedoeling en wij willen dan ook graag achterhalen welke winkelier dit betreft. Zou je vandaag contact met onze Consumentenservice kunnen maken op telefoonnummer 482121? Dan kunnen wij er werk van maken. Alvast bedankt!

  1. Beste Sjachnaz, we kunnen ons voorstellen dat je jouw unieke naam op een fles zou willen tegenkomen. Helaas is het niet mogelijk om nog namen op de labels te laten plaatsen.

  1. Beste Selena, wij kunnen je helaas niet vertellen of jouw naam voorkomt op de labels. Als die niet voorkomt krijg je misschien wel een fles met ‘lobi’ of ‘sisa’ van iemand cadeau..

  1. Beste Xaviera, helaas kunnen wij jou niet vertellen of jouw naam voorkomt; maar als de naam Xaviera in Suriname populair is bestaat de kans zeker dat deze op de labels gedrukt is!

  1. Beste Giovanni, aangezien jouw naam in Suriname veel lijkt voor te komen is de kans groot dat deze op de labels in de winkels te vinden zal zijn.

  1. Beste Natasha, op dit moment kunnen we geen lijst delen met namen die gedrukt zijn. Mocht hier in de toekomst verandering in komen dan zullen we dat zeker kenbaar maken.

 6. kunnen er namen komen bijvoorbeeld: Malika, Abhijeet, Nanesh, Royce, Yashwani, Reshwan, Moonique, Sadjan, Mayur, Sweta, Noorani, Dharwin, Roche, Joti, Ashwini
  (mijn vader werkt daar: Alakhramsing)
  A.U.B En ja, ik heb mn naam gevonden:Aryan. Ik heb het ook op Twitter geplaatst. Jullie hebben het ook getweet: (I JUST FOUND MY NAME ON A COCA-COLA BOTTLE)

  1. Beste Aryan, wat leuk dat je jouw naam gevonden hebt. En bedankt voor het delen van de foto op Twitter. Het is niet mogelijk om nog namen toe te voegen, omdat de labels maanden geleden al van de namen voorzien zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.