Fernandes Bottling Blog

Share A Coke virtuele app

Share A Coke with…anyone you like!

Sinds de start van onze Share A Coke campagne worden we overspoeld met verzoeken voor flesjes met namen. Iedereen wil weten: kan ik mijn naam op een flesje krijgen??
Wij kunnen in de praktijk niet alle namen op een label afdrukken, maar in de virtuele wereld kan gelukkig veel meer dan in het echt.

Vandaag lanceren we dan ook met veel plezier een applicatie waarmee het mogelijk is om zelf namen in te vulllen die virtueel geplaatst kunnen worden op een Coca-Cola fles! Jouw gepersonaliseerde fles kun je vervolgens met de hele wereld- of met die ene speciale persoon – delen via social media.

Share A Coke with Fernandes

Met jouw Facebook of Twitter gegevens log je in op de speciale website en kun je aan de slag!

Kies een achtergrondscène en vul de namen in die je op de flessen wil hebben. Verder kun je ook nog een persoonlijke boodschap en extra accessoires toevoegen. Download je foto om te versturen of deel ‘m rechtstreeks via Facebook of Twitter.

Het kan voorkomen dat de naam die jij hebt ingevuld, niet direct aangemaakt wordt. Dit heeft te maken met het feit dat alle ingevulde namen gecheckt worden in een database, die geldt voor het hele Caraibische gebied. In sommige andere landen in het Caraibisch gebied mogen bepaalde namen of woorden niet gebruikt worden omdat ze daar iets anders betekenen, of inbreuk maken op merkrecht. In dat geval kan de naam die jij wilde plaatsen afgewezen worden.

Fernandes Bottling heeft ook de mogelijkheid om namen die nog niet in de database staan goed te keuren, dit neemt wat tijd in beslag.
Als de door jouw ingevulde naam is goedgekeurd ontvang je een mailtje op het e-mail adres dat aan je Facebook of Twitter account is gekoppeld; afhankelijk van met welk account je in de app bent ingelogd. Dus mocht het zo zijn dat jouw naam niet direct aangemaakt wordt, probeer het dan de volgende dag nog een keer om te zien of wij jouw naam alsnog hebben goedgekeurd.

Vergeet niet om je foto ook met Fernandes Bottling te delen en gebruik te maken van de hashtag #ShareACoke…er is elke dag wel een reden om te delen!

9 thoughts on “Share A Coke with…anyone you like!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.