Fernandes Bottling Blog

Fernandes Healthy Lifestyle Campaign lezing

The Fernandes Healthy Lifestyle Campaign: gratis lezing in Nickerie

De afgelopen maanden hebben we een aantal geslaagde lezingen georganiseerd in de Congreshal in Paramaribo. Honderden bezoekers hebben al geleerd wat  een gezond voedingspatroon inhoud en hoe je met voldoende beweging en door gebalanceerde te eten en drinken de kans op het ontwikkelen van chronische ziekten kan verkleinen.

Nu gaan we naar Nickerie!

Op zaterdag 22 augustus organiseert The Fernandes Healthy Lifestyle Campaign de lezing “Chronische ziekten voorkomen met een actieve, gezonde levensstijl’ in de schouwburg van het CCN Complex.

Wat kun je verwachten?
Tijdens de lezing zal diëtiste Mariska Tai A Pin uitleggen hoe de keuzes die we maken wat betreft onze voeding en (gebrek aan) beweging kunnen leiden tot het ontwikkelen van chronische ziekten. Vervolgens kijken we naar hoe we door ons voedingspatroon aan te passen en meer te gaan beweging de risico’s kunnen verkleinen. Na afloop van de lezing zul je precies weten hoe een gezond voedingspatroon eruit ziet en welke richtlijnen jij kunt volgen om gezonder en actiever te gaan leven.
Diëtiste Renate Lakens zal het laatste deel van de lezing op een leuke en interactieve manier afsluiten.

Photo by Irvin Ngariman_8339

De toegang voor deze lezing is gratis! Er zijn zoals altijd leuke give-aways van onder andere Fernandes, en lekkere hapjes en drankjes.  De inloop is vanaf 19:30u, we starten om 20:00u en zullen rond 22:00u eindigen.

Dus woon je in Nickerie en heb je behoefte aan praktische en op feiten gebaseerde informatie over een healthy lifestyle? Dan moet je op 22 augustus zeker naar de schouwburg komen!

2 thoughts on “The Fernandes Healthy Lifestyle Campaign: gratis lezing in Nickerie”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.