Fernandes Bottling Blog

RECYCLING TIP Fernandes Goes Green

Recyclen doe je zo: lever schone flessen in

Vandaag delen we weer een recycling tip; zodat we samen met onze consumenten het werk voor de recyclingbedrijven wat makkelijker kunnen maken.

Heb je er ooit bij stilgestaan dat veel van het werk bij de recyclingbedrijven handmatig gebeurd? De flessen worden bijvoorbeeld op kleur van het plastic gescheiden.

Naast het platdrukken van de lege flessen is het belangrijk dat je schone flessen inlevert! Je hoeft je lege flessen niet thuis om te spoelen, maar lever liever geen flessen in die vol met modder of zand zitten.

Thuis lege flessen verzameld? Lever ze in bij AmReCo aan de Kankantriestraat; of bel met de Stichting Samarja om ze te laten ophalen, telefoonnummer 471331

2 thoughts on “Recyclen doe je zo: lever schone flessen in”

  1. Goedenavond Beste,

    Ik vroeg mij af of de fernandes broodzakken ook worden gerecycled. Het viel me op hoe veel broodzakken eigenlijk weggegooid worden. Indien ze gerecycled worden door Fernandes, waar kan ik dan deze zakken deponeren?

    1. Beste Shannon, voor het aanbieden van recyclebaar materiaal kun je terecht bij Amazona Recycling Company. Zij zijn te bereiken op het telefoonnummer 403010 of 403011

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.