Fernandes Bottling Blog

Coca-Cola Christmas Caravan Suriname

De Coca-Cola Christmas Caravan is in town!

Ook dit jaar vieren wij de Kerst weer groots en samen met de gemeenschap. Vanaf vandaag start de Coca-Cola Christmas Caravan, die inmiddels bekend staat om de gezelligheid en spontaniteit. Tot en met 16 december zal de Christmas Caravan met verlichte Coca-Cola trucks in de avonduren rondrijden door verschillende wijken van Suriname.

Coca-Cola Christmas Caravan Suriname 2015

Op vrijdag 18 en zaterdag 19 december 2015 maakt de Caravan dan de Happiness Stops. Bij deze Happiness Stops kun jij onder andere een foto met de Kerstman maken of een leuke prijs winnen met een draai aan het Wheel of Happiness. Daarnaast zullen er ook live optredens plaatsvinden. De volledige opbrengst van de Coca-Cola Christmas Caravan wordt gedoneerd aan Stichting Gehandicapten Suriname (Stigesu).

De maand december is bij uitstek geschikt om een groter deel van de samenleving te betrekken bij een sociale activiteit, waarbij we een helpende hand uitsteken naar mensen die het nodig hebben. De stichting Stigesu heeft te kampen met veelvuldige inbraken en pogingen daartoe, omdat de schutting van het tehuis niet meer voldoet. Met de opbrengsten van de Christmas Caravan van dit jaar kunnen wij als gemeenschap ervoor zorgen dat de bewoners van het tehuis veilig het nieuwe jaar in kunnen gaan. Voor elke foto met de Kerstman en deelname aan de andere spellen wordt een bijdrage van SRD 3,- gevraagd. Al het geld dat wordt ingezameld zal ten goede komen aan Stigesu.

De activiteiten bij de Happiness Stops vinden plaats tussen 18:00u en 21:00u, op vrijdag 18 december op het parkeerterrein van TBL Cinemas en op zaterdag 19 december bij Choi’s Supermarkt in Paramaribo Noord.

Zorg dat je erbij bent, #FollowYourHeart en help ons Stigesu te helpen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.