Fernandes Bottling Blog

GÉÉN PRIJSVERHOGING FERNANDES BOTTLING SOFTDRINKS

Geen verhoging van onze prijzen

De huidige economische situatie in ons land brengt voor velen onzekerheid met zich mee. Over één ding willen we jullie graag geruststellen: de prijzen van onze producten zullen vooralsnog niet verhoogd worden. Natuurlijk weten we niet exact wat ons de komende maanden en jaren te wachten staat; maar we houden de ontwikkelingen scherp in de gaten. Mocht het toch zo zijn, dat wij als producent ook geen andere keuze hebben dan een prijsverhoging door te voeren, dan zullen wij dat tijdig bekend maken.

Het kan voorkomen dat u dezelfde producten van Fernandes Bottling Company tegen verschillende prijzen in de winkels tegenkomt. Wij adviseren onze winkeliers om een bepaalde prijs te hanteren, de adviesprijs. De winkelier mag niet meer vragen dan deze adviesprijs.

De huidige adviesprijzen voor onze producten zijn:

Producten ConsumentenAdviesprijs
PET- Softdrinks
350 ml SRD 2,00
591 ml SRD 2,50
1 Liter SRD 3,75
1.5 Liter SRD 5,50
PET- Sodawater
591 ml SRD 2,25
Cans
Coca-Cola/ Sprite SRD 2,50
Fuze Ice Tea SRD 2,50
DASANI- Water
500 ml SRD 1,30
1.5 Liter SRD 2,50
MINUTE MAID-PULPY
473 ml SRD 3,50
MINUTE MAID- FRUIT COOLERS
500 ml SRD 3,00

POWERADE- Sportdrank

591 ml SRD 4,00

Mocht u vragen hebben of ongewone situaties tegenkomen, dan kunt u op werkdagen tussen 07:00u en 16:00u contact opnemen met onze Consumentenservice, op telefoonnummer 485151.

5 thoughts on “Geen verhoging van onze prijzen”

    1. Hartelijk dank voor je reactie Ayan. De winkeliers moeten zich aan de adviesprijs houden. Indien je bemerkt dat winkeliers toch een hogere prijs vragen kun je dat melden bij onze Consumentenservice op telefoonnummer 485151.

  1. Fernandes, wij als restaurant geen leveringen van jullie krijgen zijn we verplicht om bij de winkeliers te kopen en hun prijzen zijn wel verhoogd dan zijn wij ook verplicht om te verhogen. Hopelijk met deze info kunnen jullie de situatie beter aanpakken

  2. Goedemiddag,
    Wat zijn de prijzen van jullie producten nu in 2016? Want ik kom net van de winkel en zag dat een fernandes softdrink srd6 zoveel kost.
    Alvast bedankt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.