Fernandes Bottling Blog

Monique Pool CNN

Monique Pool bekroond met CNN Hero award

De afgelopen maanden kan het bijna niemand in Suriname ontgaan zijn: Monique Pool van het Suriname Green Heritage Fund is dit jaar een van de CNN Heroes. Gisteravond was het dan zover; de bijzondere televisie-uitzending CNN Heroes: An All-Star Tribute, waarbij alle Heroes in het zonnetje gezet werden. Maggie Doyne is, zoals al eerder bekend was, tot de Hero Of The Year benoemd. Zij heeft een tehuis in Nepal opgezet waar momenteel 50 weeskinderen verblijven en daarnaast een school, met meer dan 350 leerlingen. Langzamerhand ontstaat er een gemeenschap voor de kansarme kinderen, waar zo duurzaam mogelijk geleefd wordt.

Monique Pool heeft tijdens deze speciale uitzending een award mogen ontvangen uit handen van de bekende acteur Neil Patrick Harris.

Monique Pool CNN Hero 6 december
Monique Pool samen met acteur Neil Patrick Harris die haar ambassadeur was voor deze prijsuitreiking (bron: CNN.com)

 

Ook werd bekend gemaakt dat tot en met 31 december aanstaande alle donaties aan het Green Heritage Fund verdubbeld zullen worden door sponsor Subaru. Een fantastische manier om het werk van Monique en haar collega’s om de luiaards in Suriname te beschermen, verder voort te kunnen zetten.  Wil jij ook een bijdrage leveren dan kun je via Amazon doneren.

Monique Pool CNN Hero Suriname

Bron: CNN.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.