Fernandes Bottling Blog

Suriname Fashion Week 2014

 

Vandaag start de Suriname Fashion Week 2014.

Tot en met aanstaande zondag, 5 oktober, staat het Wyndham Garden Hotel  (Domineestraat) helemaal in het teken van mode. 20 ontwerpers van Surinaamse, maar ook Franse, Nederlandse, Zuid-Afrikaanse en Guyanese afkomst presenteren de mooiste stukken uit hun collecties, zowel kleding, sieraden en accessoires.
Zit er iets voor jou bij? Dan kun je terecht in de Fashion Week Shop, waar de items van de ontwerpers direct te koop zijn. De organisatie is in handen van Suriname ‘N Style. Er staan workshops voor haar en make-up op het programma, een fashion diner en een debat over de mogelijkheden om in Suriname te leven van mode. De modeshows staan natuurlijk centraal deze week, er zijn shows te zien van onder andere Christel Nirk, Warda Marcia, Vanelse, Rem-ko, Sonia Noel en Don Joval.

De artistieke directeur van de Suriname Fashion Week is niemand minder dan Richard Young, jurylid en catwalkcoach van Caribbean’s Next Top Model en voormalig Fashion Director voor Carifesta. Richard wordt gezien als een guru voor modellen in het Caribisch gebied, hij is dan ook gespecialiseerd in het neerzetten van shows waarbij ook de verschillende culturen van de regio naar voren komen.

Suriname Fashion Week 2014

Suriname Fashion Week mag je als modeliefhebber niet missen!

Meer info over het programma en verkrijgen van kaarten vind je op de Facebookpagina Suriname Fashion Week.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.