Fernandes Bottling Blog

Coca-Cola make someone happy this christmas

Jij kunt iemand gelukkig maken deze kerst!

Coca-Cola is onlosmakelijk verbonden met Kerst, en ook dit jaar pakken we weer uit met een prachtige kerstcommercial en andere kerstactiviteiten. Het thema van dit jaar is ‘Make Someone Happy’, een boodschap die naast de tv-commercial en in de radiospot ook terug te zien  is op onder andere de Coca-Cola labels en in de winkels:

Coca-Cola Christmas Caravan

Op donderdag 18 december, vrijdag 19 december en zaterdag 20 december kun je de Coca-Cola Christmas Caravan in Paramaribo spotten.

De Coca-Cola Christmas Caravan is een karavaan van Coca-Cola trucks versierd met lichtjes, die een route door de stad rijdt en onderweg Happiness Stops maakt. Bij de Happiness Stop, een eindhalte,  luiden we dan gezellig de kerst in met iedereen die wil komen. Natuurlijk is de Kerstman er ook bij!

De Coca-Cola Christmas Caravan is onze manier om de trouwe Coca-Cola fans gelukkig te maken en het worden dan ook mooie avonden met veel gezelligheid, spelletjes en mooie prijzen.

We besteden tijdens de Coca-Cola Christmas Caravan ook aandacht aan mensen die een beetje extra happiness kunnen gebruiken. Door een bijdrage van SRD 3,- te vragen voor een draai aan het Wheel of Happiness en/of een foto met de Kerstman, zamelen we geld in dat gedoneerd zal worden aan een sociaal doel. Zo kun jij dus ook heel concreet bijdragen aan het geluk van iemand anders.

Happiness Stops

Dit jaar duurt de Coca-Cola Christmas Caravan drie dagen, waarvan twee dagen met een Happiness Stop. Het startpunt voor alle dagen is Fernandes Bottling aan de Indira Gandhiweg. We zullen naar verwachting rond 18:00u bij de Happiness Stops aankomen.

Op donderdag 18 december is er geen Happiness Stop, maar rijdt de Coca-Cola Christmas Caravan vanaf de Indira Gandhiweg naar enkele kinderhuizen om daar kerstcadeaus te bezorgen. Deze cadeaus zijn gekocht door medewerkers van Fernandes Bottling Company.

Op vrijdag 19 december is de eerste Happiness Stop, op het parkeerterrein van de BVSS aan de Johannes Mungrastraat.  Op zaterdag 20 december is de tweede Happiness Stop, bij Choi’s Noord aan de Twee Kinderenweg.

Tussen 18:00u en 22:00u zullen we bij deze locaties onder andere wedstrijdjes bollen happen of kerstbrood eten spelen,  kan er gedraaid worden Wheel of Happiness, een kerstboom gebouwd worden met Coca-Cola blikjes of kun je meedoen aan een dance challenge.
Wil je op de foto met de Kerstman? Ook dat kan!

Op onze evenementenkalender en de Fernandes Bottling Facebookpagina vind je meer details over het programma. Ben jij erbij?

Coca-Cola Christmas Caravan 2013
foto: Irvin Ngariman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.