Fernandes Bottling Blog

Coca-Cola Christmas Caravan 2017 programma

Het programma van de Coca-Cola Christmas Caravan 2017

 

De afgelopen dagen heeft de Coca-Cola Christmas Caravan al wat kilometers gereden. Op vrijdag 8 december en maandag 11 december hebben wij de kinderhuizen Eben Haezer en Elim van de Heer bezocht; om kerstcadeautjes te bezorgen voor de kinderen.  De komende dagen rijdt de Caravan nog rond, zie hieronder een overzicht van de verschillende dagen en delen van de routes.  De Caravan vertrekt om 18:00u vanuit Fernandes Bottling Company aan de Indira Gandhiweg 12. Vanwege o.a. veranderende verkeersomstandigheden maken we niet elke straat waar gereden zal worden bekend; en is het ook niet haalbaar om aan te geven hoe laat we op een bepaalde plek zullen aankomen. De Christmas Caravan rijdt niet dagelijks, maar op de volgende dagen:

Datum Omgeving Straten die o.a. worden aangedaan (onder voorbehoud)
Dinsdag 12 december Zuid Lalla Rookhweg, Franchepanestraat, Cocobiacoweg, Kasabaholoweg, Karoekondrestraat, Duisburglaan
Woensdag 13 december Commewijne Comm. Thurkoweg, Marienburg Hoofdweg, Pdt. Tilakdhariweg – Tamanredjo
Maandag 18 december Kwatta Tweede Rijweg, Kwattaweg, Okrodam, Raghoebarsingweg, Kernkampweg, Gemenelandsweg, Molenpad
Dinsdag 19 december Noord Lim A Po straat, Henck Arronstraat, Tourtonnelaan, Gompertstraat, Bonistraat, JS Greenstraat, Wilhelminastraat, Klipstenenstraat, Zwartenhovenbrugstraat
Woensdag 20 december Lelydorp Nieuwe Grondweg, Pt. Paltantewarieweg, Mon Plaisir, Tout Lui Faut, Cassialaan, Sumatraweg, Houttuinweg, lelydorperweg
Donderdag 21 december Zuid J. Lachmonstraat, Gladiolenstraat, Zinniastraat, Kernkampweg, Gemenelandsweg, Zonnebloemstraat

Op 15, 16 en 22 december is het tijd voor de  Happiness Stops:

Datum Tijd Locatie
Vrijdag 15 december 18:00u-21:00u Parkeerterrein TBL Cinemas, Lallarookhweg
Zaterdag 16 december 18:00u-21:00u Optiek Commewijne, Oost-West Verbinding 276 (Meerzorg)
Vrijdag 22 december 18:00u-21:00u Shell De Craneweg, Indira Gandhiweg (Lelydorp)

Op de Happiness Stops bij TBL en op Lelydorp zijn verschillende leuke games te spelen, voor een bijdrage van SRD 5 per game. Natuurlijk kun je  ook een foto maken met Santa, ook voor een bijdrage van SRD 5.  Daarnaast worden er Coca-Cola gifts verkocht, zoals tassen, Coca-Cola ijsbeertjes, thermosflessen en t-shirts. Voor de Recycling game vragen wij om op zijn minst 1 lege Coca-Cola fles mee te nemen, dit mag een fles van elk formaat zijn.

Bij de Happiness Stop op Commewijne heb je de gelegenheid om een foto te maken met Santa en om Coca-Cola gifts te kopen.

Tevens is er entertainment van Humphrey & Friends, Es ’n Jay (voormalig Las Divas) e.a. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door DJ Gilly Gonzales en het geheel wordt gepresenteerd door Gail Eijk.

De opbrengst van de Happiness Stops  komt geheel ten goede aan Stichting In de Ruimte, Stichting Dierenbescherming Suriname en de Mr. Huber Stichting, organisaties die deze ondersteuning momenteel goed kunnen gebruiken

Coca-Cola Christmas Caravan promotie items

 

Wij hopen jullie te zien bij de Happiness Stops voor een gezellige avond en ondersteuning aan de goede doelen!

9 thoughts on “Het programma van de Coca-Cola Christmas Caravan 2017”

 1. Goeiedag,

  ik wil graag weten hoe laat jullie caravan start.
  IK zie dat jullie op 19 dec in noord zullen rijden maar er staat geen tijd en welke route wordt aangedaan. Er staan alleen de straatnamen.
  Bij welke straat beginnen jullie en wat is de volgende straat etc.
  Is dan handig voor de geintresseerden om zo zijn standplaats te bepalen

  1. Beste Pearl, de Christmas Caravan vertrekt om 18:00u op de dagen dat hij rijdt. Zoals aangegeven kunnen we niet elke straat waar doorheen gereden wordt van te voren bekend maken, vandaar alleen de straatnamen van de hoofdwegen.

  1. Beste Maureen, we snappen jouw opmerking wel. Voor de Christmas Caravan speelt de begaanbaarheid en toegankelijkheid van de wegen een belangrijke rol; en helaas is de Charlesburgweg momenteel niet zo geschikt voor de Caravan.

  1. Beste Kathleen, vorig jaar hebben wij een geslaagde Christmas Caravan in Nickerie gehad; voor dit jaar staat Nickerie helaas niet op het programma.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.