Fernandes Bottling Blog

einde Share A Coke campagne

De Share A Coke campagne zit erop…bedankt voor het enthousiame!

In juli van dit jaar lanceerden we de Share A Campagne. De reacties die we ontvingen op het plaatsen van Surinaamse namen op de flessen Coca-Cola, Coca-Cola Light en Coca-Cola Zero waren overweldigend. Binnen no time ging iedereen op zoek naar een fles met zijn of haar eigen naam. De namen die op de flessen in de winkels verschenen, waren al van tevoren gedrukt en gebaseerd op het bestand met meest voorkomende namen van het CBB in Suriname. Vanzelfspreken waren sommige mensen teleurgesteld dat ze daardoor geen fles met hun naam erop zouden kunnen bemachtigen.

4

 

Gelukkig vonden we daar al snel wat op. In eerste instantie via de Share A Coke app, waarmee het mogelijk was om een virtuele fles met je naam en die van bijvoorbeeld familieleden en vrienden te maken.

7

In september volgde de Share A Coke Roadshows waarbij je tot 5 flessen en t-shirts met de namen van jouw keuze kon laten maken. Die flessen en shirts werden ter plekke bedrukt. Uiteraard een zeer uitdagende klus.

6

 

Het succes van de campagne schuilde vooral in de momenten waarop het persoonlijk werd. Gedurende de campagne kwamen er veel verhalen voorbij van mensen die graag een flesje met hun dierbaren wilde delen, tijdens bijzondere gelegenheden of om ze ergens voor te bedanken.

5 (2)
Ook lazen we mooie verhalen over bijzondere namen van onze Facebookfans. Inmiddels is de Share A Coke campagne afgelopen. Wij willen iedereen bedanken voor de enthousiaste reacties de afgelopen maanden!

Onthoud: there will always be a reason to share!

1 2 3

One thought on “De Share A Coke campagne zit erop…bedankt voor het enthousiame!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.