Fernandes Bottling Blog

Dasani campagne “Help Kids Shine”

Op 13 november 2014 hebben we via de media een nieuwe campagne voor Dasani gelanceerd, genaamd Help Kids Shine.

Via de ‘Help Kids Shine’ campagne zal een deel van de opbrengst uit de verkoop van Dasani geschonken worden aan de Stichting Blaka Rosoe, om daarmee vreugde en hoop te brengen in de levens van vele kinderen in ons land.

Blaka Rosoe geeft de tehuizen en instellingen geen geld, maar helpt hen op een praktische manier door spullen te kopen die nodig zijn.

Door de samenwerking met Stichting Blaka Rose zal een aantal kinderhuizen, scholen en andere sociale instellingen in Suriname onder andere meubilair en schoolmaterialen kunnen aanschaffen, en renovatiewerkzaamheden aan hun gebouwen en terrein kunnen uitvoeren.

Er is gekozen om deze campagne met Dasani uit te voeren omdat Dasani water staat voor optimisme, en levenslust. Water is namelijk onmisbaar voor alles wat leeft; en we willen onze consumenten ook laten weten dat ze dagelijks genoeg water moeten drinken om hun lichaam goed te laten functioneren. Daarnaast willen we vreugde toevoegen aan de levens van deze kinderen die onze hulp nodig hebben.

De campagne zal lopen van november 2014 tot en met maart 2015. Daarna zullen we een percentage van de verkopen uit die periode doneren. Er zal geadverteerd worden via tv en radio, krantenadvertenties en promo-materiaal in de winkels en bij de verkooppunten.

We moedigen al onze consumenten aan om deel te nemen aan deze actie!

Meer informatie over deze campagne lees je op onze promotie-pagina. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.