Fernandes Bottling Blog

Thanks for the Real Magic!

De Coca-Cola Christmas Caravan en de eerste Happiness Drive Thru zijn dankzij u een succes geworden! En, dankzij u hebben wij aan de Stichting Amor Vitae een bedrag van SRD 101.250,- kunnen doneren.

Zoals elk jaar mochten wij de mooiste periode van het jaar inluiden tijdens de Coca-Cola Christmas Caravan. Samen met de Coca-Cola Santa zijn wij in de weekenden van december naar verschillende buurten in Paramaribo, Commewijne en Wanica afgereden en hebben wij samen met u kunnen genieten van de mooie lichten en vrolijke gezichten.

De Happines Drive Thru van 20 t/m 23 december was het hoogtepunt van de Christmas Caravan 2021. Vanwege de geldende COVID19 maatregelen hebben wij de bekende Happiness Stops in een ander jasje moeten steken. Hierdoor werd onder andere ook het aantal bezoekers beperkt. Op 19 december was het evenement geopend speciaal voor personeel van Fernandes Bottling Company en Verkoopmaatschappij.

In de sfeervol verlichte en versierde Palmentuin hebben zo’n 1500 bezoekers meegedaan aan de spelletjes zoals touwtrekken en ballen werpen en genoten van attracties zoals een optreden van Lisibeti Music Perfomance. Dit alles op een vooraf uitgezette route waarbij men vanuit de auto van dit alles kon genieten. Het gewilde fotomoment met Santa kon op deze avonden natuurlijk niet ontbreken.

De Happines Drive Thru had ook een maatschappelijk verantwoord karakter, zoals u van ons gewend bent bij de Christmas Caravan Happiness Stops. De opbrengsten zijn dit keer gedoneerd aan de Stichting Amor Vitae. De stichting zal met deze donatie, middels haar pop-up voedselbank ca. 400 minderbedeelde gezinnen kunnen voorzien van een basisgoederenpakket in de komende weken.

Geniet u nog even na met deze beelden:


Wij willen een ieder die op zijn of haar manier heeft deelgenomen aan de activiteiten nogmaals van harte bedanken en kijken ernaar uit om u in december van dit jaar weer te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.