Fernandes Bottling Blog

Nieuwe recordopbrengst Coca-Cola Christmas Caravan, donatie van SRD 90.000 voor Odo Niti, Huize Albertine en Down Syndrome Support School

De afgelopen Coca-Cola Christmas Caravan mag wederom een succes worden genoemd. Duizenden bezoekers hebben afgelopen weekend op het voormalig Vlaggenplein ervaren dat ondanks onderlinge verschillen en misschien zelfs conflicten, de dingen die ons bij elkaar brengen toch sterker zijn dan de dingen die ons van elkaar scheiden. De participatie aan verschillende spelletjes en het maken van foto’s met de Coca-Cola Santa hebben geresulteerd in een nieuwe recordopbrengst van ruim SRD 44.000 voor Huize Albertine in Paramaribo, Stichting kindertehuis Odo Niti in Para en de Down Syndrome Support School in Nickerie.

 Coca-Cola Christmas Caravan 2019 Nickerie

De directie van Fernandes Bottling Company heeft ook dit jaar besloten de ingezamelde gelden van het event te verdubbelen, waardoor het totaalbedrag dat gedoneerd wordt, is uitgekomen op SRD 90.000. Hiervan is SRD 20.000 bestemd voor kindertehuis Odo Niti, SRD 50.000 voor Huize Albertine en SRD 20.000 voor de Down Syndrome Support School.
Coca-Cola Christmas Caravan 2019 Nickerie

De Coca-Cola Christmas Caravan reed vanaf 5 december met verlichte Coca-Cola trucks door de straten van Paramaribo, Wanica, Saramacca, Albina, Moengo, Commewijne en Nickerie. Op 14 december werd de eerste Happiness Stop gehouden in Nieuw Nickerie. Tijdens de Happiness Stop konden bezoekers in ruil voor hun gift meedoen aan verschillende spelletjes. De grootste attractie tijdens de Happiness Stop was het maken van een foto met de Coca-Cola Santa. Samen hebben de bezoekers in Nickerie een bedrag van bijna SRD 10,000,- gedoneerd, wat ook door de directie van Fernandes Bottling is verdubbeld naar een totaal van SRD 20.000. Dit bedrag zal ten goede komen aan Stichting Down Support Nickerie; die hiermee een renovatie kan voltooiten. Deze stichting zet zich in om onderwijs voor kinderen en volwassenen met het Syndroom van Down mogelijk te maken.
Coca-Cola Christmas Caravan 2019 Nickerie

Op 20, 21 en 22 december vond de tweede Hapinness Stop plaats op het Oud Vlaggenplein in Paramaribo. Naast de spelletjes kon het publiek in Paramaribo ook genieten van entertainment zoals de zangers van het afgelopen Youth Voice contest, Enver, Danitsha Sahadewsing en Emanuel Pinas.  MC Gail Eijk en DJ Gilly Gonzales vermaakten het publiek verder met muziek en leuke spelletjes.

Coca-Cola Christmas Caravan 2019 Happiness Stop Paramaribo

Door de massale participatie van het afgelopen weekend kan de verbouwing bij kindertehuis Odo Niti die reeds in gang gezet was, verder afgemaakt worden. Het kindertehuis was genoodzaakt de verbouwing stop te zetten vanwege het ontbreken van fondsen. Er zal worden geïnvesteerd in o.a. verf, toiletpotten, en diverse bouwmaterialen.  Ook verschillende ruimtes van Huize Albertine zijn toe aan verbouwing en reparatie. Verder zijn de attributen waarmee in de keuken gewerkt wordt, voor een belangrijk deel aan vervanging toe. Met deze opbrengsten zal onder andere nieuwe industriële keukenapparatuur worden aangeschaft voor de bewoners van Huize Albertine.

Fernandes Bottling Company wil via deze weg iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan het evenement van harte dank zeggen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.