Fernandes Bottling Blog

Nieuw in ons assortiment: Fernandes Sunset Punch

Het is je vast niet ontgaan: het Coca-Cola System in Suriname, bestaande uit The Coca-Cola Company en Fernandes Bottling Company N.V., heeft een nieuwe strategie voor het iconische merk Fernandes geïntroduceerd. Deze strategie brengt een volledig assortiment aan nieuwe smaken, perfect afgestemd op de uiteenlopende voorkeuren van de Surinaamse consument. Of je nu op zoek bent naar de vertrouwde smaak van thuis of een nieuwe, spannende smaakervaring wilt proberen, Fernandes biedt het allemaal.

Fernandes Softdrinks zijn al tientallen jaren een begrip in Suriname vanwege de heerlijke smaken en hoogwaardige producten. Met een nieuwe visuele identiteit wordt deze reputatie verder versterkt. Emilia Villamarin, Senior Director of Frontline Marketing Caribbean bij The Coca-Cola Company, zegt: “We zijn erg blij om dit vernieuwde imago en de nieuwe smaken naar Suriname te brengen. Ons team heeft hard gewerkt om producten te creëren die perfect aansluiten bij de wensen van de Surinaamse consument.”

Kimberly Sanrawi, Marketing Manager bij Fernandes Bottling Company N.V., voegt toe: “Onze nieuwe merkidentiteit is kleurrijk, speels en vol energie. Fernandes presenteert zich nu met levendige kleuren, grafische fruitafbeeldingen en dynamische ontwerpen die een feest voor de zintuigen zijn.” Fernandes Sunset Punch is vooralsnog te verkrijgen in het formaat 591ml, voor een prijs van SRD 30,- en zal in een later stadium ook te vekrijgen zijn in het formaat 350 ml en 1.25L.

In het kader van de Caribbean Pledge zet het Coca-Cola System zich in voor positieve veranderingen in de gemeenschappen waar het actief is. Dit betekent ook een toewijding aan een breder aanbod van dranken, inclusief caloriearme en suikervrije opties. Innovaties zoals de herlancering van Fernandes Pineapple in Suriname zijn hier een goed voorbeeld van.

“We willen bijdragen aan een gezondere levensstijl,” zegt Sanrawi. “Daarom hebben we het suikergehalte in veel van onze recepten verminderd. We streven ernaar om heerlijke smaken te bieden waar mensen van houden, maar met minder suiker en calorieën.”

One thought on “Nieuw in ons assortiment: Fernandes Sunset Punch”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.