Fernandes Bottling Blog

Coca-Cola Original Taste No Sugar

Meer momenten van plezier met Coca-Cola

Deze maand lanceren wij onze nieuw Coca-Cola campagne “Multiply your Moments”, waarmee wij jou willen uitnodigen om het simple genot van het drinken van Coca-Cola Original Taste en Coca-Cola No Sugar te ervaren; en af te wisselen tussen beide varianten om zo iets speciaals toe te voegen aan elk moment in je leven.

Het afwisselen van Coca-Cola Original Taste en Coca-Cola No Sugar, afhankelijk van het moment, de plaats en het gezelschap, zorgt ervoor dat je nog vaker plezierige momenten kan meemaken omdat beide varianten Coca-Cola je hetzelfde gevoel geven.

In de nieuwe TV commercial en de andere advertenties en afbeeldingen die in de campagne gebruikt worden zie je dat er gebruik gemaakt is van een spiegeleffect , waarmee benadrukt wordt dat er op elk moment genoten kan worden van Coca-Cola Original Taste en Coca-Cola No Sugar.

“We werken eraan om onze consumenten de producten te bieden die zij graag willen hebben, met en zonder calorieën. We nodigen onze consumenten uit om meer plezierige momenten te beleven door het gebruik van Coca-Cola Original Taste en Coca-Cola No Sugar af te wisselen. Beide varianten geven hetzelfde gevoel. Waar het om gaat is van beide varianten kunnen genieten, afhankelijk van het moment:, zegt Ayida Slooten, Brand & Communication Manager bij Fernandes Bottling Company.

Coca-Cola’s heeft een groeistrategie waarin onder andere voorkeuren en behoeften van de consument centraal staan. Dit betekent dat er ook opnieuw gekeken wordt naar recepturen van de verschillende producten, om de hoeveelheid suiker te verminderen en producten met minder en helemaal geen suiker; zoals Coca-Cola No Sugar, meer zichtbaar en beter beschikbaar te maken.

In deze nieuwe campagne zal het team van Coca-Cola op verschillende locaties sampling activiteiten organiseren, waarbij consumenten worden uitgenodigd om zowel Coca-Cola Original Taste als Coca-Cola No Sugar te ervaren:

Dag Datum Locatie Tijden
Vrijdag 2-Nov Super Futian – Latour 18:00 – 20:00 uur
Vrijdag 2-Nov G-Sales – Johannes Mungrastraat 18:00 – 20:00 uur
Zaterdag 3-Nov Centrale Markt 07:00 – 12:00 uur
Zaterdag 3-Nov Lin Supermarket – Gemenelandsweg 18:00 – 20:00 uur
Zaterdag 3-Nov Rubim Markt – Kwattaweg 18:00 – 20:00 uur
Zondag 4-Nov Zondagmarkt – Indira Gandhiweg 07:00 – 12:00 uur

6 thoughts on “Meer momenten van plezier met Coca-Cola”

  1. Nou Coca cola is mijn beste drank en van Coca cola original naar no sugar is nog steeds Coca Cola best drank en blijft mijn beste drank ook de beste in Suriname

    1. Beste Marino, bedankt voor jouw bericht. Er is feitelijk geen verschil tussen Coca-Cola Zero en Coca-Cola No Sugar; alleen de naam en het label van de fles zijn veranderd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.