Fernandes Bottling Blog

Dasani water Fernandes Bottling Company

Zorg goed voor je lichaam en je brein; met Dasani

Water is de belangrijkste voedingsstof die ons lichaam nodig heeft, en dat betekent dat goede hydratatie van levensbelang is. We hebben water nodig om onze lichaamstemperatuur op peil te houden, onze huid gehydrateerd te houden en zuurstof en andere essentiële voedingsstoffen naar onze cellen te vervoeren.

Maar ons lichaam raakt ook continu water kwijt. Het verdampt in onze ademhaling en we scheiden het uit als we transpireren of naar het toilet gaan. Als je dit verlies niet hersteld leg je al snel druk op je hart- en vaatsysteem. Dat kan ervoor zorgen dat zowel je lichamelijke gezondheid,  als je prestaties achteruit gaan.

De meeste mensen krijgen door te eten en drinken gedurende de dag voldoende vocht binnen om gehydrateerd te blijven. Voor kinderen, mensen die veel sporten en ouderen ligt het gevaar van uitdroging op de loer. Bepaalde omstandigheden, zoals extremen in klimaat en hoogte, kunnen ervoor zorgen dat het vochtverlies toeneemt. Het is dus van belang om te begrijpen wat jouw hydratatiebehoefte is, en er altijd voor te zorgen dat je genoeg water drinkt. Dasani water is daarvoor bij uitstek geschikt omdat het wordt gemaakt van Surinaams water dat gezuiverd is en verrijkt wordt met natuurlijke mineralen.  Dasani bevat geen koolzuur en ook geen calorieën.

Hydratatie is meer dan je gezondheid op peil houden, het is essentieel om in leven te blijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.