Fernandes Bottling Blog

Winnaars Coca-Cola wedstrijd naar Fortaleza

De 4 winnaars van de Coca-Cola SMS Your Way To Brazil promotie vertrokken samen met een familielid, onder begeleiding van Fernandes Botttling en Coca-Cola, naar Fortaleza voor de WK kwartfinale Brazilië-Colombia. Van 2 t/m 7 juli reisde de groep van Paramaribo via Belém naar Fortaleza en genoot onderweg van de toeristische attracties in de omgeving en de echte Coca-Cola WK sfeer.

Dag 1 bestond voornamelijk uit reizen. Na de aankomst in Belém maakte de groep een City Tour met als hoogtepunt het bezoek aan het eeuwenoude Operagebouw.

dag1 3

Dag 2 was de eerste dag in Fortaleza, een van de grootste steden van Brazilië. De winnaars konden de dag vrij doorbrengen en bezochten daarom het centrum van deze stad aan de kust.

Dag2

Dag 3 was dé dag. Na een lange wandeling richting het stadion Estádio Castelão, kwamen de winnaars alvast in een feeststemming bij de Coca-Cola Fan Experience voordat ze het stadion betraden, waar zij Brazilië met 2-1 zagen winnen van Colombia.

dag3

Dag 4 werd vrij doorgebracht in Fortaleza, waarbij de voetbalfans zich bij de FIFA Fan Fest Fortaleza aansloten om in de open lucht te kijken naar Nederland-Costa Rica.

dag4

Dag 5 was de laatste dag voor vertrek terug naar Paramaribo. Op het programma stonden een tour door de stad met een wandeling langs het strand dat door de stad loopt en ter afsluiting een bezoek aan het populaire waterpretpark Beach Park.

dag 5

We willen een ieder die aan deze actie mee heeft gedaan bedanken voor hun deelname.
Deze winnaars hebben een onvergetelijke tijd gehad in Brazilië, wie weet ben jij er in 2018 ook bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.