Fernandes Bottling Blog

The World Is Ours: Aloe Blacc & David Correy

Over drie dagen begint het grootste voetbalspektakel ter wereld: de FIFA World Cup™ 2014. Het officiële Coca-Cola WK-nummer ‘The World Is Ours’  is al maanden te horen op de radio, zowel in de originele Engelstalige versie gezongen door David Correy als de Portugese versie van Gaby Amarantos & Monobloco.

Wereldwijd zijn er 24 lokale versies van ‘The World Is Ours’, aangepast aan de diverse regio’s en populaire muziekstijlen en gezongen door verschillende lokale artiesten in allerlei talen.

Eén van de nieuwere versies van ‘The World Is Our’s is het duet van David Correy met de R&B/soulzanger Aloe Blacc. Blacc is bekend als de vocalist van het populaire housenummer ‘Wake Me Up’ van Avicii.

Joe Belliotti, director of Global Entertainment Marketing voor The Coca-Cola Company, geeft aan: “The World Is Ours is beginnen als een Braziliaans nummer met het ritme en de geluiden van Brazilië, en daarna is het de wereld rond gegaan waar artiesten en remixers hun lokale talen, geluiden en instrumenten hebben toegevoegd. We zochten naar een internationale arties die een nieuw perspectief kon toevoegen, met integriteit en autenthiciteit; en dat is precies wat we in Aloe hebben gevonden”.

Het ritme voor ‘The World Is Ours’ van Aloe Blacc & David Correy vangt de geest en het enthousiasme van de FIFA World Cup™ 2014 en het gastland Brazilië, en de tekst drukt de boodschap van saamhorigheid, feestelijkheid en blijdschap uit zoals die door de Coca-Cola campagne The World’s Cup verspreid wordt in het kader van de FIFA World Cup™ 2014.

Je kunt ‘The World Is Ours’ door Aloe Blacc & David Correy hier downloaden via iTunes en hier beluisteren via Spotify.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.