Fernandes Bottling Blog

Geen sprake van terugroeping Dasani

Momenteel gaan er berichten rond via o.a. social media; waarin wordt gesproken over een terugroeping van ons merk Dasani water. In het bericht wordt gesproken over transparante parasieten die in het water aanwezig zouden zijn, en waarvan consumenten ziek zouden zijn geworden. Hierbij willen u duidelijk laten weten dat dit bericht onjuist is.

Er is geen sprake van een terugroeping van Dasani; deze is er ook nooit geweest. Fernandes Bottling Company produceert Dasani onder de strengste veiligheidscondities en het product wordt veelvuldig getest voordat het de winkels bereikt. U kunt daarom gerust Dasani water blijven drinken.

Als u dergelijke berichten tegenkomt vragen wij u om altijd na te gaan of het bericht van Fernandes Bottling Company afkomstig is en specifiek betrekking heeft op Suriname. Is dit niet het geval dan kunt u er in de meeste gevallen vanuit gaan dat het een foutief bericht betreft. De voedselveiligheid van onze producten heeft altijd de hoogste prioriteit en wij zullen u dan ook altijd rechtstreeks informeren wanneer het consumentenzaken betreft.

onjuist bericht Dasani recall

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.