Fernandes Bottling Blog

Fernandes Bottling Company N.V. participeert aan MARK

MARK is de afkorting van LATAM Market Immersion Week, die duurde van 6 tot en met 10 maart 2023. LATAM staat voor Latijns America; dit gebied strekt zich over Noord en Zuid – Amerika en omvat in totaal 19 landen. MARK is onderdeel van de strategie van The Coca-Cola company en heeft als hoofddoel: Het Coca-Cola team van alle LATAM lid landen en de medewerkers van de bottelaars in deze regio te betrekken bij het vergroten van de zichtbaarheid en de verbetering van de vindbaarheid van Coca-Cola producten in de supermarkt. Daarnaast is het doel ook om de betrokkenheid van alle medewerkers in het verkoopproces te doen groeien. 

Op 6 & 8 maart heeft Fernandes Bottling Company actief geparticipeerd aan MARK met 76 medewerkers, hoofdzakelijk van Fernandes Bottling/Verkoopmaatschappij maar ook medewerkers van Fernandes Agenturen en Fernandes Ice Cream. De 76 collega’s hebben onder leiding van onze merchandisers, die deze werkzaamheden dagelijks door het hele land uitvoeren, direct ervaren wat er allemaal komt bijkijken bij het vullen van de koelers en schappen en het plaatsen van communicatiemateriaal zoals prijskaartjes, reclameborden en posters in de supermarkten. Om dit te kunnen realiseren is er een route uitgezet, welke verspreid is over 2 dagen, waarbij alle mankracht in kleinere groepen is verdeeld. Er zijn in totaal 74 winkels aangekleed en het ligt in de bedoeling om deze aankleding voort te zetten.  

Ook het team in Nickerie heeft met de aankleding van 6 supermarkten geparticipeerd aan MARK

Voorafgaand aan de executie is het team getraind in de plaatsing van materiaal, maar ook voorzien van veiligheidstips en communicatierichtlijnen met de klant en de consument. 

Wij kijken terug op een succesvol evenement waarbij niet alleen het plaatsen van materiaal is gerealiseerd, maar waarbij elke collega actief heeft kunnen meewerken aan de zichtbaarheid en vindbaarheid van onze producten in de supermarkt en zich nog meer betrokken voelt bij elkaar maar ook bij onze producten! 

One thought on “Fernandes Bottling Company N.V. participeert aan MARK”

  1. Good work
    Maar de standaarden van coca cola and allied moeten gehandeert worden daarna Fernandes producten 70/30
    Wat ik ook gemerkt hebt dat er niet gewerkt wordt met de verkoop richting in de winkel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.