Fernandes Bottling Blog

Het is tijd voor de Coca-Cola Christmas Caravan Happiness Drive Thru!

Y:\Commercial\Marketing\Marketing 2020\SSD\Coca-Cola\Christmas 2020\Pictures\Palmentuin\DSC_2639.jpg

  
Ter afsluiting van de Coca-Cola Christmas Caravan volgt traditiegetrouw een van onze grootste events: de Coca-Cola Christmas Happiness Stop waar je met familie en vrienden leuke herinneringen kan maken. En niet te vergeten de foto met Santa. Echter zijn wij dit jaar genoodzaakt een andere twist aan het event te geven. Wij willen graag de traditie van de Happiness Stop voortzetten, maar wel op een Covid-veilige manier.     

Christmas

Op maandag 20, dinsdag 21, woensdag 22 en donderdag 23 december presenteren wij aan u de Coca-Cola Christmas Caravan Happiness Drive Thru. Dit zal plaatsvinden  in de Palmentuin in hartje Paramaribo, van 18:00u tot 21:00u.  

Geniet van het entertainment, lekker eten en elkaars gezelschap terwijl je verschillende leuke games speelt vanuit de auto. Natuurlijk kun je ook een foto maken met Santa.    

Deelname aan de activiteiten en spelletjes kost per auto SRD 60,-. De opbrengst van dit evenement zal volledig ten goede komen aan een sociaal doel.  
U mag er met maximaal 5 mensen in de auto aan deelnemen. Registratie voor dit event is verplicht.     

Registreren kan van tot en met 16 december 2021 via https://fernandesbottling.com/christmas/ 

Wees er snel bij, er is een beperkte aantal kaarten beschikbaar.   
Wij vragen vriendelijk ook alle voorwaarden door te nemen voor het registreren, zodat het evenement veilig kan verlopen.

De opbrengsten van de Happiness Drive Thru worden gedoneerd aan een goed doel waarover wij snel meer bekend zullen maken.   

We nodigen jou graag uit om langs te komen op 20, 21, 22 en 23 december om samen een mooie donatie mogelijk te maken en natuurlijk te genieten van het evenement.  
 

Fernandes Bottling Company wenst de totale Surinaamse gemeenschap alvast gezegende kerstdagen en een gelukkig 2022 toe!  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.