Fernandes Bottling Blog

Fernandes Healthy Lifestyle lezing: Energiebalans

Ben je elke dag aan het sporten, maar de kilo’s vliegen er niet af? Vind je dat je toch wat te zwaar bent ondanks dat je bepaalde dingen laat staan? En je bent nog wel zo gezond bezig!  Maar heb je wel eens stil gestaan bij wat je precies eet en drinkt?

Om in balans te blijven met een gezond gewicht moet je de energie die je binnen krijgt ook verbruiken. Dit doe je door gebalanceerd te eten en voldoende te bewegen. Helaas weten we vaak niet hoeveel energie we eigenlijk naar binnen krijgen in ons voedingspatroon. De interactieve lezing “Energiebalans, de link tussen eten en bewegen” zal daar verandering in brengen!

Dit is de tweede lezing van de Fernandes Healthy Lifestyle Campaign. Als je deze lezing bijwoont zul je leren hoeveel calorieën de belangrijkste voedingsstoffen eigenlijk leveren en hoe je een gebalanceerd menu kunt samenstellen zodat je van niets teveel maar ook zeker van niets te weinig binnenkrijgt.  Ook zullen we kijken naar hoe je de calorieën kunt verbranden om uit te komen op jouw persoonlijke energiebalans.  Zo leer je om makkelijker de juiste keuze te maken. Onmisbaar voor iedereen die een healthy lifestyle nastreeft!

Fernandes Bottling Company Health Seminar Gezonde Voeding etFernandes Bottling Company Health Seminar Gezonde Voeding etiketten lezeniketten lezen

De lezing “Energiebalans, de link tussen eten en bewegen’ vindt plaats op zondag 31 mei, van 19:00u-21:00u in de Congreshal. De inloop is vanaf 18:00.

De presentatie zal verzorgd worden door de diëtisten Mariska Sweet en Ilse van Gent. Na de presentatie gaan we op een interactieve manier verder met het meest eye-opening deel van deze lezing; de workshop. Verder zullen er ook stands met informatie van onder andere Fernandes Bakkerij en de Surinaamse Vereniging van Diëtisten te vinden zijn en natuurlijk lekkere snacks die perfect passen bij het thema.

De lezing is gratis toegankelijk, registreer je wel eerst even via deze website.

4 thoughts on “Fernandes Healthy Lifestyle lezing: Energiebalans”

 1. Het is zo ver nh een dag te gaan
  Bij Sharina ze drink veel water maar ze beweging weinig en dat is niet goed,
  Maar ze zwem wel. Haar werk is Security daar zit je maar je eet en drink en dan zit je zo wordt je ook dikker he.
  Sharina is een dame van 30jaar
  Geen kinderen, lengte is 1.67m, Gewicht = 140. Maar ze wil op Dieet
  Kan je zelf langs lopen of moet je eerst naar je huisdokter.
  Morgen kom ze wel. Dit kom door der Nicht en Tante

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.