Fernandes Bottling Blog

Coca-Cola No Sugar nieuw recept Best Coke Ever

Nieuwe suikervrije Coca-Cola: is het de beste Coca-Cola ooit?

De nieuwe suikervrije Coca-Cola is sinds enkele weken verkrijgbaar in Suriname en brengt een vraag met zich mee die overal is gesteld: is het de beste Coca-Cola ooit? Voordat u zich haast om “ja” of “nee” op deze vraag te antwoorden, nodigen wij u uit om deze nieuwe smaak te proberen.

Het nieuwe recept van Coca-Cola No Sugar is een wereldwijde innovatie en wordt opgeleverd met een nieuwe visuele identiteit, aantrekkelijk en gemakkelijk te herkennen.

“De nieuwe suikervrije Coca-Cola is een lekkerder, zachter en verfrissender recept dan de vorige, en ligt veel dichter bij de originele Coca-Cola. Daarom nodigt onze campagne mensen uit om de nieuwe suikervrije Coca-Cola te testen, zodat ze kunnen beslissen of het de beste Coca-Cola allertijden is. De nieuwe visuele identiteit brengt de rode kleur die kenmerkend is voor Coca-Cola, maar met de letters geschreven in zwart – wat helpt Coca-Cola No Sugar te onderscheiden”, legt Ayida Slooten, Brand & Communication Manager van Fernandes Bottling Company Company uit.
Zij stelt voor dat mensen het nieuwe product testen en zelf beslissen of de nieuwe Coca-Cola No Sugar de beste ooit is. “Ik heb het een paar keer geprobeerd en voor mij is het de beste cola aller tijden. Maar ik wil niet dat je me gelooft zonder het eerst te proberen. Mijn uitnodiging is er voor jou om de vraag te beantwoorden: is het de beste Coca-Cola ooit?”

Minder suiker, maar niet minder smaak

Het nieuwe suikervrije recept van Coca-Cola is één van de manieren waarop wij onze verantwoordelijkheid nemen om oplossingen te bieden waarmee consumenten hun suikerconsumptie kunnen verminderen. De smaak van deze nieuwe versie lijkt nog meer op die van de originele Coca-Cola en houdt rekening met de zorgen van de consument van tegenwoordig.
“De markt voor calorievrije, suikervrije dranken blijft wereldwijd groeien. De consument is op zoek naar dit soort producten. Als ’s werelds toonaangevende drankenbedrijf heeft Coca-Cola gewerkt om consumenten zeer smakelijke drankopties aan te bieden, met minder suiker of geen suiker. We begrijpen dat we een essentieel onderdeel zijn van een wereldwijde oplossing om de suikerconsumptie te verminderen. Daarom zijn we toegewijd aan het aanpassen van veel van onze recepten over de hele wereld, om de hoeveelheid suiker in onze producten te verminderen en de uitstekende smaken te behouden waar mensen van houden”, zegt
Javier Meza, Vice President Marketing van The Coca-Cola Company voor Latijns Amerika.

En nu de vraag voor jou: is de nieuwe Coca-Cola No Sugar de beste ooit? Ja? Nee? Probeer het eerst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.