Fernandes Bottling Blog

Alles wat je nog wilde weten over de Share A Coke Roadshow

Ben je nog op zoek naar een Coca-Cola fles met de naam van je beste vriendin of je lievelingsneef erop? Vanaf vrijdag kun jij je geliefden, familie en vrienden blij maken met hun eigen fles! En natuurlijk kun je ook een fles met je eigen naam laten maken als je deze nog niet in de winkels gevonden hebt.

Wat gaat er gebeuren tijdens de Share A Coke Roadshows?

Tijdens de Share A Coke Roadshows is het mogelijk om een naam te laten afdrukken op een Coca-Cola etiket of t-shirt.
Nadat je hebt opgegeven hoeveel flessen en/of t-shirts jij wil bestellen en met welke namen, reken je af en ontvang je een betalingsbewijs. Het print-team gaan dan direct aan de slag om de namen op de flessen en t-shirts  aan te brengen. Afhankelijk van de drukte op dat moment zul je even op je bestelling moeten wachten. Je kunt er ook voor kiezen om jouw bestelling een week later bij Fernandes Bottling Company op te halen.

Per persoon kun je maximaal 5 flessen en 5 t-shirts laten bedrukken, met één naam. De t-shirts zijn beschikbaar in de volwassen maten S, M, L, XL en XXL. De laatste bestelling wordt opgenomen om 20:00u. Als je voor 20:00u een bestelling hebt geplaatst zorgen wij ervoor dat je bestelling diezelfde avond klaar is.

Share A Coke Suriname t-shirts

Je kunt tijdens de roadshows ook petten, tassen en rugtassen kopen met daarop de tekst ‘Share A Coke with you’. Hierop kan dan geen naam worden aangebracht. Om deze items te kopen dien je één lege Coca-Cola Zero fles en één lege Coca-Cola Light fles van 591 ml in te leveren.

Voor een extra souvenir kun je in onze photobooth een leuke foto maken met jouw Share A Coke fles en t-shirt. De foto kun je ook direct meenemen. De muzikale omlijsting tijdens de roadshows is in handen van DJ Sean D.

Meer informatie over de locaties en tijden van de roadshows vind je hier. Na deze serie roadshows in Paramaribo en Lelydorp zullen we jullie op de hoogte houden over hoe de fans in Nickerie ook een gepersonaliseerde fles of t-shirt kunnen bemachtigen. We begrijpen dat er in de andere districten ook veel mensen zijn die graag nog een fles met hun naam erop zouden willen hebben, we kunnen echter niet iedereen bereiken.

Vergeet niet jouw Share A Coke foto’s met ons te delen en gebruik te maken van de hashtag #ShareACoke en…enjoy the sharing!

2 thoughts on “Alles wat je nog wilde weten over de Share A Coke Roadshow”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.