Als u een winkel, eetgelegenheid of bedrijf heeft kunt u onze softdrinks, water, sportdranken en fruit coolers verkopen. Voordat u dat gaat doen maken wij graag eerst kennis met u en zorgen wij dat alle voorwaarden en voordelen met u besproken zijn.

Hoe kan ik softdrink verkopen? Hoe wordt ik klant van jullie?
Wij waarderen het zeer dat u de softdrinks van Fernandes Bottling N.V. wil gaan verkopen. Heeft u een winkel? Dan zijn in ieder geval een geldige winkelvergunning of een voorlopige toestemmingsbrief van de Districtscommissaris en een kopie van uw geldige ID-kaart, paspoort of rijbewijs nodig.
U kunt dit formulier invullen als deze papieren in orde zijn. Afhankelijk van de buurt waar uw winkel gevestigd is of zal zijn zullen wij u in contact brengen met de betreffende salesmanager van Fernandes Verkoopmaatschappij.

 

Kan ik als agentschap de softdrinks van Fernandes in een ander land gaan verkopen?
Fernandes Bottling N.V. waardeert het enorm dat u onze producten in een ander land zou willen verkopen. Hier zijn uiteraard wel bepaalde voorwaarden aan verbonden. Als u dit formulier invult kunnen wij u een vragenlijst toesturen aan de hand waarvan wij kunnen bepalen of het mogelijk is dat u als agentschap onze softdrinks in het buitenland kunt verkopen. U hoort dan zo spoedig mogelijk van ons.

 

Mijn vraag staat hier niet bij.