Fernandes Bottling Company N.V. is al 82 jaar franchisehouder van de meest toonaangevende merken van de Coca-Cola Company. Dat wil zeggen dat wij verantwoordelijk zijn voor de productie, distributie en marketing van niet alleen de bekende Fernandes Softdrinks en Fernandes Sodawater, maar ook van Coca-Cola, Coca-Cola No Sugar, Sprite, Fanta, Minute Maid Fruitcoolers en Dasani-water in Suriname.  Tevens importeren wij de Powerade sportdrinks en Minute Maid Pulpy; en Coca-Cola en Sprite in blik.

Wij brengen onze dranken veelal in PET-verpakkingen op de markt; en wel in formaten van 2 liter, 20 oz. (591ml) en 12-oz. (355 ml). Coca-Cola en Sprite vindt u ook in blikjes van 33cl. Onze softdrinks zijn daarnaast in quick service restaurants verkrijgbaar via zogenaamde fountainmachines; deze zijn voorzien van onze postmixproducten in roestvrij stalen tanks. Zo kunt u in verschillende afmetingen cups van onze softdrinks genieten.

Veel van onze dranken bevatten suiker. Zoals alle andere soorten voeding en dranken, kunnen softdrinks met suiker gedronken worden als onderdeel van een gevarieerd voedingspatroon. Het is van belang om te zorgen dat er een balans is tussen de calorieën die je eet en drinkt en de calorieën die je gebruikt door te bewegen en sporten; en keuzes te maken die passen bij jouw levensstijl.

Indien u de inname van calorieën en suiker wil beperken, bieden wij een aantal heerlijke dranken aan die minder, weinig of helemaal geen suiker en calorieën bevatten; zoals Coca-Cola No Sugar, Sprite, Dasani en Fernandes Sodawater. Daarnaast weten we dat sommige mensen de grootte van hun porties willen beperken; wij bieden daarom onze dranken in verschillende formaten aan. Tenslotte kunt u op al onze verpakkingen duidelijke informatie vinden over de hoeveelheid calorieën die het product bevat; zodat u kunt kiezen wat het beste bij u en uw familie past.

Hier ziet u de merken die wij momenteel in onze portfolio hebben; klikt u op het logo voor meer info over het merk zelf:

 

Coca Cola
Minute Maid Pulpy Orange
Powerade