Powerade® ontwikkelde ION4®, een doorbraak in de isotone sportdrankjes. Het hydrateert, geeft energie en herstelt de electrolyten in je lichaam na intensieve training. Powerade® ION4® bevat de vier belangrijkste electrolyten die verloren gaan door transpiratie. De meeste concurrerende sportdrankjes bevatten slechts twee ions, maar Powerade® heeft alle vier de electrolyten samengevoegd in ION4®, in dezelfde hoeveelheid die we verliezen door transpiratie: natrium, kalium, calcium, magnesium.

Deze vier mineralen worden met Powerade® ION4® aangevuld in het lichaam en helpen het lichaam om vloeistoffen op te nemen en de vochtbalans stabiel te houden. Actieve spieren worden voorzien van brandstof, want ION4® vervangt koolhydraten en ondersteunt de geestelijke en lichamelijke prestaties.


Powerade® ION4® is er voor professionele sporters en amateurs, om je te laten uitblinken in jouw prestaties en om je te helpen jouw sportieve ambities en doelstellingen te bereiken. Powerade® ION4® is niet voor niets de officiële sportdrank van de Olympische Spelen en de FIFA World Cup.


In Suriname is Powerade® ION4® in 20oz. (591 ml.) PET-flessen verkrijgbaar in maar liefst drie verfrissende smaken: Mountain Blast, Grape en Fruit Punch.

De voedingswaarde Powerade® ION4® per portie van 591 ml is:

Mountain Blast

Grape

 

Fruit Punch

 

* Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid, gebaseerd op 2000 Kcal per dag.